| skriil a întrebat:

Hey.Am inteles ca usturoiul e foarte bun pentru cosuri. o sa incer.azi am incercat laptele. mi-am spalat tenul cu lapte proaspat. a avut un efect senzational neted fin si catifelat.foarte...natural FRESH. ce ziceti? sa incerc pentru cosuri si usturoiul.laptele nu prea ajuta la cosuri.

5 răspunsuri:
| onlyketoops a răspuns:

Incearca lamaia...e extraordinara, insa daca vrei sa nu mai ai nici un cos cumpara zineryt.Mi-a luat ceva timp pana m-am decis sa-l incerc, insa face minuni!

| Scândură a răspuns:

Buna! Nu incerca usuroiul, te asigur ca n-are efect. Stii ce merge? Drojdia. Gasesti in market, asa bilute, n-are un gust prea placut dar te scapa de cosuri. Este si drojdie lichida, cunosc pe cineva care lua o lingurita dimineata, la pranz si seara, si i-au trecut cosurile.
Laptele nu ajuta la cosuri, la unii chiar le provoaca cosurile.
Sper ca te-am ajutat, bafta!

| RoXxy a răspuns:

Incearca lamaiewinking

| ElecktroFloweR a răspuns:

Draga foxy ajuta si laptele dar pe o perioada mai lunga de timp. Un remediu bun ar fi o cura cu spirt. Adica in fiecar dimineata dupa ce te speli pe fata ar fi bine sa te dai cu spirt pe fata sau parfum. Crede-ma nici eu nu am crezut pana nu am vazut rezultatele. Dar cum ti-am spus dureaza ceva vreme. Alte remedii ar fi fructele sau legumele aplicate pe fata.

| buburuza12 a răspuns:

Eu folosesc cutaden pentru cosuri. este foarte bun. happy