Ceau
Eu zic sa te imbraci dupa gusturile tale.
Mi-e imi place sa imi expun sanii,sa port sutiene cu push up,blugi mulati pe picior si taiati,adidasi subtiri pe picior, bluze decoltate.
Sa ma machez, sa-mi intind, ondulez, creponez parul.
Gusturile in mod normal nu ar trebui sa se discute dar iti pot spune ca ai trecut de stagiul in care purtai bluze cu diverse culori si tricouri cu micky mouse si floricele etc.
Te-ai putea uita peste reviste, poze pe internet sa-ti faci asa o imaginatie de cum ti-ar placea ti-e sa te imbraci.
De exemplu eu acum in septembrie am sa-mi cumpar o pereche noua de blugi mulati (posibil taiati sau cu ceva pietricele ca ornament) insotita de o geaca de la blugi dar 3 sferturi daca ma exprim bine, adica sa nu acopere si buricul ca si o pereche de pantaloni dar 3 sferturi (care sunt de primavara - vara).
Eu tocuri nu port, decat la ocazii speciale, prefer balerinii si adidasii.
Succes si O seara placuta!
Citeste pe net ce se poarta, cauta poze cu outfit-uri de la persoane mai cunoscute/vedete. Mergi prin mall cu prietenele si uita-te ce fel de haine sunt pe acolo. I-ati o rochita simpla la festivitate cu niste sandale/balerini/pantofi asortati si niste accesorii.Bafta si succes in noul an scolar!
Alex10092003 întreabă: