| ioniiiiiM a întrebat:

Hey! am nevoie de ajutor m-am ganditit sa ma vopsesc saten deschis (parul meu natural e un blond mai inchis si ochii verzii) dar nu stiu cum o sa-mi stea. ce zice.ti sa ma vopsesc sau sa imi fac suvite?puppy dog eyes Fundita!

Răspuns Câştigător
| Valenttina a răspuns:

Hey! Daca parul tau e un blond mai inchis ti-ar sta bine cu suvite castanii.Se spune ca roscatele cu ochii verzi sunt cele mai frumoase fete.Un sfat de-al meu ar fi sa nu iti strici parul,mai ai timp sa te vopsesti,daca vrei sa iti faci o schimbare de look,fa-ti o coafura noua, un alt stil de imbracaminte, dar nu te vopsi in totalitate. Ceea ce am vazut, si ce m-a impresionat si acum este o suvita mai groasa. Vopseste-ti o suvita mai groasa, undeva unde sa fie vizibila dar nu chiar in fata, si vei arata mult mai bine.si cand ai parul prins se vede misto:X. kiss

7 răspunsuri:
| adelliinaa_3083 a răspuns:

Mai bine suvite..sau eventual daca vrei sa iti vopsesti neaparat tot parul mai bine incearca cu nuantatorhappy Funda?

| midu89 a răspuns:

Hey-daca ai ochii verzi ti-ar sta bine vopsita roscat, dar cum banuiesc ca nu vr asa, mai bine te-ai face blond sau niste suvite, nu-ti inchide culoarea parului inainte sa tio deschizii, pentru ca apoi o sa iti pare rau!

| ioniiiiiM explică (pentru midu89):

De roscat m-am saturat, nu m-am vopsit dar mi.am facut suvite happy

| midu89 a răspuns (pentru ioniiiiiM):

Este alegerea ta, dar cum ti-am mai spus, mai bine tiai deschide culoarea decat sa tio inchizi

| AdyRo98 a răspuns:

Suvite atat

| bernylory a răspuns:

POTI sa faci suvite, sau sa-ti deschizi culoarea blond a parului sau de ce nu sa incerci un negru, am vazut fete cu ochii verzi ca ai tai, parul brunet si crede-ma ca aratau superb! tu alegi! succes.

| marylangdon a răspuns:

Hey
mai bine incearca suvite, ca sa nu-ti pare rau mai apoi!
dar cel mai bine poate pentru vara incerci ceva culori mai interesante big grinD