Depinde de ce culoare ai avut initial. De exemplu, daca ai gost blonda si te-ai facut bruneta... slabe sanse, chiar deloc sa mai revii la culoarea ta naturala.
Chiar daca ai parul mai inchis la culoare nu iti pot garanta ca dupa vopsire va reveni la culoarea aia. In firele de par va mai ramane o urma de la nuantator. Nu foarte vizibil, dar ramane. Cel putin la mine care m-am facut roscata mi-a mai ramas asa o nuanta mica de rosu prin parul meu brunet... Deci zic din experienta. Hi hi.
Nu iti va afecta parul pentru ca nu contine amoniac si alte bazaconii. Stai fara griji.
Rezista vreo cateva spalari, depinde de culoare. Scrie si pe ambalaj cam cat rezista.
Sper ca te-am ajutat.
In mod normal ar trebui sa revii la culoarea initiala, dar depinde de culoarea parului si de firma de la care o cumperi. Oricum nu-ti fa griji la un moment dat tot se va duce
Daca folosesti sampon nuantator din acesta http://3.bp.blogspot.com/......320/29.jpg nu iti va afecta parul absolut deloc si se va lua dupa cateva spalari
Am auzit ca nuantatoarele cam stica parul.Dar oricum daca vrei poti sa ti-l faci cu el dar daca il ai blond sigur nu-si va reveni la culoarea naturala. Daca il ai inchis se va mai vedea doar putin la lumina.
Se duce cam la 3-4 spalari.
P.Saca ai parul de culoare inchisa nu folosi nuantator blond fiindca nu va iesi absolut nimic.
Daa. parul revine la culoarea initiala / naturala dupa vreo 3 - 4 spalari iar parul nu va fi afectat deloc
Eu m-am fpcut cu șampon nuanțatpr o dată, așa un roșcat închis. Menționez că sunt sațenă închis. După aproximativ 4-5 spălări s-a dus culoarea, treptat până am revenit al culoarea mea naturală. Mie personal, nu mi-a afectat părul cu nimic, în ceea ce privește culoarea și structura :-)
MaryMaria333 întreabă:
Rebeca574 întreabă: