Buna.
Mierea poate face minuni cand vine vorba de hidratare.Pe langa faptul ca e buna pentru par, este si pentru ten.De 2 otri pe saptamana seara amesteci putina miere cu zaharsi aplici pe fata masand usor.Este un exfoliant natural foarte bun.Lasi pe fata 10-15 minute si clatesti cu apa rece din ambundenta si cu un gel de curatare, dar daca nu folosesti incearca un sapun cu ph neutru 5, 5.La sfarsit aplici miere simpla pe fata si stai cu ea peste noapte. Dimineata cand te vei spala vei avea un ten hidratat si stralucitor, plus o senzatie de catifelare.Este foarte utila aceasta metoda, functioneaza si la mine si l prietenele mele.
Multumesc
Multumesc tuturor mi-ati fost de mare ajutor
Incearca masti cu : -miere, iaurt si orice ulei hidratant(fara ulei de floarea-soarelui)
-incearca ceva cu avocado(copt) si tot asa un ulei
-nici cele cu un simplu ulei nu sunt mai prejos (doar aplici pe fata si lasi minim jumate de ora sa actioneze)
Toate pot fi folosite saptamnal, sa stai cu ele cel putin 30 de minute.
Ai grija sa nu folosesti masti cu menta, lamaie sau eucalipt, ele usuca pielea.
Ai grija cu ce sapun/gel te speli si eu am patit la fel mi se exfolia pielea de pe fata maini, pana am schimbat gelul, sau mai poate fi si de la apa, o apa cu continut mare de calcar poate sa afecteze pielea sensibila chiar daca o fierbi.
Ai grija cu ce sapun/gel te speli si eu am patit la fel mi se exfolia pielea de pe fata, maini pana am schimbat gelul sau mai poate fi si de la apa, o apa cu continut mare de calcar poate sa afecteze pielea sensibila chiar daca o fierbi.