| Ladybuug a întrebat:

Hey :*. Am o intrebare. Fetele care ati folosit sampon nuantator Loncolor Trendy Colors. Vreau sa imi fac niste suvite roscate [ sunt satena ]. Am citit pe un blog ca cineva a murdarit timp de vreo 3 luni fiecare prosop de care se atingea cand avea parul ud. Voua vi s-a intamplat?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca depinde de textura parului. Stiu pe cineva care s-a facut si nu se ducea decat foarte putin la spalat. Insa nu ramanea pe prosop sau pe haine. Din pacate, respectivei nu i s-a mai dus culoarea, ci doar s-a decolorat. Deci a ramas cu o decoloratura similara cu cea de la vopseaua permanenta. Si pana nu i-a crescut sa se tunda gradual, se vedeau radacinile cum cresc. O dezamagire.

| Andwta a răspuns:

Eu folosesc in prezent. Daca te speli bine pe par de 2 ori si plus balsam. Nu se va lua pe prosop culoarea. Eu sunt multumita de nuantator.

| ZapacealaAa a răspuns:

Si eu sunt satena am folosit nuantatorul R3 si mi s-a dus cam in 2 saptamani dar mi-ar ramas reflexibig grin am stat cam 40 min sa-mi prinda bine culoarea si am fost multumita de rezultat. Si nu am murdarit deloc prosoape haine si alte celebig grin

| XfashionX a răspuns:

Samponul nuantator Loncolor Trendy Colors nu este bun, nu ti-l recomand.Da, la fiecare spalare gaseam in cabina de dus apa un pic rosiatica, mai ales pe prosop.Foloseste de la Garnier