Ghinionul tau. Totusi incearca sa mai insisti.
Avand in vedere ca nu te lasa, ori ai o varsta prea frageda, ori stie ea ce stie ori mama ta e incuiata la minte. ( fara suparare)
Daca tot nu te lasa intreab-o ce parere are despre decoloratul parului de pe maini ( si ca o informatie suplimentara, in afara, parul de pe maini nu e cine stie ce problema, majoritatea apeland la decoloratul acestuia)
Femeia daca e nebuna e nebuna).......comunistaa..M-am gandit si eu la decolorarea parului dar nu preaaa
De obicei, cand sunt in situatii de genul. Fac acel lucru fara ca mama sa stie... iar in final nu are ce sa imi faca. Eu spun sa nu te epilezi pe maini, seriously. asta in cazul in care nu esti paroasa ca o maimuta, ceea ce nu cred. Mai ales daca esti mica..sa spunem sub 16 ani.n-are rost. E destul de greu sa stai cu grija ca trebuie sa te eplilezi pe maini
Defapt....chiar sunt adica zici ca sunt barbat! )).....Si nu suport eu
Încearcă alternativa cu decoloratul părului (astfel s-ar face blond) cât să nu fie chiar aşa vizibil, însă, tot acolo va rămâne.
Cea mai bună variantă ar fi să insişti, până la urmă tot o să cedeze.
Daca il razi acum si nu o faci cu regularitate, in scurt timp ii vei lua locul gorilei.De asta nu te lasa maica-ta.
Da mi l-as face cu ceara nu sunt nebunaa sa ma fac singura)))
Cat de des e? Da-mi o poza asemanatoare de pe net.
Radete si gata.Eu ma epilez si pe maini si pe picioare.Bine eu trebuie sa ma epilez ca port nonstop numai rochii si fuste indiferent de anotimp si imi e rusine daca nu ma epilez
In primul rand o poti intreba de ce iti da intotdeauna acel raspuns tampit: "Nu!". Ce poate fi asa rau in a te simti bine in propriul corp? Daca mama ta merge de obicei la un salon pentru epilat poti sa-i sugerezi sa te ia cu ea, sau ii mai poti sugera sa te faca ea, cu ceara, acasa. Sa va epilati impreuna, ca fetele, si asa o sa isi dea seama ca nu e nimic rau in asta, sau cel putin sper. Daca nici cum nu vrea, du-te singura la un salon, sau ia o prietena cu tine. In niciun caz sa nu apelezi la crema sau lama, ti se vor ingrosa firele de par si vor fi la fel de negre, ceara in schimb subtiaza firul pentru ca il smulge de la radacina
Incearca sa ii spui ca eti constienta ca va trebui sa repeti operatiunea si pe viitor, dar ca esti complexata de par. Daca tot nu te lasa, incearca sa ti-l parlesti (dai cu mana pe deasupra flacarii aragazului, la distanta mica fata de ea-ai grija sa nu te arzi). Sau incerca sa t-l decolorezi. Nu prea stiu cum fac restul, dar parerea mea este ca poti sa te speli pe maini cu un ceai concetrat de musetel, pentru ca decoloreaza. Bafta!
Pai spune-i ca ai vrea sa te faci pe mani sa vezi ce zice si daca iti interzice..cand mai da caldura afara te faci fara sa stie ea si dupa nu are ce sa-ti faca... faptul ar fi deja consumat Bafta!:*
Buna. Zi-ne in primul rand cati ani ai. De epilat sa te duci la o cosmeticiana sa te faca. Pup
Mpai.ii spui exact de ce vrei sa te epilezi..adica,nu suporti parull...si ii spui ca te jeneaza si iti e rusine sa te afisezi cu el ..si ar trebui sa inteleaga.
Si eu am avut problema asta i-am spus ca sunt complexata si ca imi e foarte usine iar cand am ajuns la supermarket...m-am dus am luat ce mi-a trebuit si am bagat in cos
Poti sa ii spui ca esti mare si ca iti este rusine cu "blana"pe maine.Si poti adauga cateva minciuni
Succes!
Unicucebeea întreabă:
Mario1996 întreabă: