| Lora1 a întrebat:

Hey happy am o problema cu parul meu! x_x
Este scurt, des, cu volum, si ondulat, cum nu imi place obisnuiesc sa-l dau cu placa.
Cand afara este umiditate x_x parul meu incepe sa se umfle fooarte tare devenind aspru si tare. straight face Evident ca nu imi place cum imi sta.dimineata cand merg la scoala, mereu se umfla.
In unele zile l-am dat si cu fixativ sa nu se mai intample! big grin
Dar nah. evident ca nu-l pot da la nesfasit...Eu de la scoala pana acasa fac 10 minute, aceste 10 minute sunt dezastroase! straight face Ce as putea sa ii fac sa nu se mai intample? happy
Sa nu imi spuneti sa-l prind cumva, pentru ca e scurt la spate si nu il pot prinde! happy Funda!

4 răspunsuri:
| CookieMtfk a răspuns:

Si eu am cam aceeasi problema ca a ta. Uneori e foarte nasol cand iti zboara in toate directiile si nu mai stii cum sa il aranjezi. smug Nu prea am gasit nicio solutie care sa mearga si sa nu iti afecteze scalpul, parul. Ar trebui sa iti iei un piapten la tine si atunci cand ajungi la scoala sa te repezi pana la baie. happy Sau poarte o caciula, ceva big grin

| Nikoleee a răspuns:

Incearca si dai cu un ulei de par. Asta il va face mai putin aspru si tot odata ii va rapi rebelitatea.

| FlowerPowerArrow a răspuns:

Si eu am parul foarte des si cu volum. Cea mai simplu e sa-ti impletesti parul intr-o parte ca nu dureaza mult(daca e mediu) si daca e scurt de tot... asta e n-ai ce-i face

| TeuzaTeo3 a răspuns:

Scumpoooo stiu ce ziciii :*:* si eu am la fel...am 2 variantee laughing
1.Tratament cu keratinalaughingajutaa
2. Dupa ce il intinzi pui fixativ pe perie (nu multtt)si piepteni zonele ''cu probleme'' laughing) :*:* Funditaa:*:*