anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey. Am o problema. Sunt baiat si nu suport deloc parul dupa picioare. Astfel, vara sunt nevoit sa scap de el doar ca nu stiu cum as putea face in asa fel incat sa nu mai creasca atat de repede. Uneori sunt nevoit sa port pantaloni lungi. Ce as putea face?

PS: daca binevoiti sa ma ajutati, dati un sfat ceva, daca nu, va rog sa nu ma luati la misto. happy

5 răspunsuri:
| BruneTTe a răspuns:

Daca chiar nu-l suporti poti merge la salon sa te faci cu ceara happy tipa de la salonu` unde merg eu chiar zicea ca o gramada de baieti vin la epilat. deci nu esti singurul si nu cred ca are cineva motiv sa te ia la misto happy

| ikram a răspuns:

Poti folosi Ceara sau crema epilatoare. Cu ceara doare dar tine mai mult timp.
Crema este si mai usor de folosit, si tine cateva zile, nu doare deloc.

| andreea234 a răspuns:

Nu avem de ce sa radem laughing
Cunosc mai multi baieti care se epileaza, ca nu suportahappy
Si sincer, eu prefer un baiat care se epileaza[poate nu pe picioare, dar pe piept, inghinal si la subrat mi se pare obligatoriu big grin]
Daca suporti durerea, poti incerca cearahappy
Si ca sa amorteasca putin inainte, pune doua-trei cuburi de gheata si apoi epileaza`te, nu te va durea atat de tarehappy
Mai poti incerca un epilator de la Braun, dar e mai scump happy
Vezi ce faci:*

| RфZaημtzα a răspuns:

Sa te epilezi cu` ceara.winking

| zacrazy a răspuns:

Dupa picioare?
Eu zic sa-l lasi in pace... Gandeste-te cum vor arata picioarele tale la 40 ani. La o femeie inteleg, dar la un baiat nu... Daca insisti sa scapi de el, din cate stiu, ceara e cea mai eficienta.