| alexutzzzzzzzza a întrebat:

Hey! Am ochii mici si pe langa asta m-ai pot si ochelari cu lentile pentru vedere de aproape, ceea ce imi fk ochii sa para si mai mici. Voi cum va machiati pentru a crea efectul de marire a ochilor(mentionez ca am ochii verzi)?(as vrea un machiaj mai simplu, mai natural)

5 răspunsuri:
| mariaw a răspuns:

Orice ai prefera, trebuie sa respecti un lucru:tonuri mai deschise in partea dinspre nas, si din ce in ce mai inchise, gradat, spre coltul extern. Pt o zi obisnuita poti alege tonuri de crem cu maro, de preferat nesidefate, iar pentru ceva mai indraznet ai voie sa folosesti orice nuanta de mov, lila. Foarte bine arata si o linie trasata pe pleoapa mobila cu tus sau dermatograf, usor prelungita dincolo de coltul extern al ochiului. Desigur, totul e intregit de mascara

| ShiNee a răspuns:

Citisem undeva ca pentru fetele cu ochi prea mari e bine sa foloseasca creion negru iar pentru cele cu ochi mai mici sa foloseasca creion alb. eu am ambele si chiar imi place cel alb thinking oricum cauta un roz mai deschis. din punctu meu de vedere rozul scoate cel mai bine in evidenta ochii verzi. poti sa iti iei fard de pleople negru, nu gri, ci negru si aplici putin la coltul extern.Stiu ca, koreenele pentru ca au ochi mici folosesc tus si diferenta e f mare, insa iti trebuia indemanare. e mult de spus asa ca poti sa mai cauti pe youtube [ 'bubzbeauty' -ai mai multe tips-uri acolo ]

| diva1223 a răspuns:

Daca stii engleza aici iti va explica ce trebuie sa faci :http://www.makeupgeek.com/tutorials/how-to-make-your-eyes-look-bigger/

| Яùxsi a răspuns:

Pai cu creionul de ochi poti sa iti faci ochii sa para mai mari. Sau cu tus. Incearca sa iti faci o codita. big grin

| BeHappy_7009 a răspuns:

Incearca farduri sidefate pentru ca maresc ochiul si foloseste dermatograf cat mai inchis depasind conturul natural al ochilor. Fardul de ploape sa fie deschis si aplicat o tusa subtire pe pleoapa inferioara. in coltul exterior al ochiului incearca sa aplici fard deschis din abundenta, continua cu o nuanta cu un ton mai inchisa si apoi aplica fardul deschis imadiat sub sprancene. In cazul tau, aplica mascara mai ales pe genele din coltul exterior al ochilor sau daca vrei foloseste gene false happy
Ochilor verzi li se potrivesc tonurile calde de maro roscat, bej-sidef auriu verde si roz