Eu am placa de par de 4 ani de la Remington-tribal, e o placa simpla care se incalzeste in 30 sec la 230•c si indreapta foarte bine, e subtire si a costat 100 lei.am mai primit intre timp o placa de la Philips cred ca e, nu sunt sigura si e dinaia ce o programezi la cate grade sa se incalzeasca, ce tip de par ai bla bla bla si eu am ramas la placa mea simpla Remington care inca merge la fel de bine ca atunci cand am cumparat-o.de uleiuri nu stiu ce sa spun, nu folosesc.dar vreau sa iti spun un lucru:gandeste-te de 2 ori inainte sa incepi sa iti intinzi parul cu placa.ai parul cret si cred ca daca bagi putina spuma in el cand este umed rezolvi problema firelor rebele si sper ca sti ca parul cret se piaptana doar inainte sa faci baie.inainte sa imi intind parul il aveam cret, il intind de vreo 6 ani si acum parul meu nu mai are nici o forma daca nu il intind si il las natural..nu e nici cret nici drept...pe mine nu ma deranjaza ca mie imi place asa drept, dar gandeste-te tu ce vrei...
Iti zic eu ceva, nu te mai gandi la placa de par, iti arzi parul si nu merita sa dai banii pe orice porcarie de placa si pe cine stie ce uleiuri, balsamuri si alte chestii pentru protejarea parului, ai nevoie doar de un uscator de par si o perie rotativa, ai cateva informatii aici: http://romania.haironline.eu/Par_lung_ondulat_de_indreptat.html
Nu e doar pentru parul lung chestia asta si in plus e mult mai usor. Funda?
Bună, cele mai bune plăci din punctul meu de vedere sunt cele de la Remington pentru că se încălzesc destul de repede și îndreaptă bine. ( Dacă spui că ai părul creț cea mai bună variantă ar fi o placă Remington) Cât despre ulei eu îl folosesc pe cel de la Babyliss Pro și mi se pare destul de ok, este acceptabil și ca preț.e în jur de 40 de lei, poate chiar mai puțin (depinde de unde îl iei ). Sfatul meu este să ai grijă de păr să îl hidratezi cu ajutorul șampoanelor, balsamurilor și a măștilor. Uite de exemplu eu folosesc următoarea mască: 1 sticluță de ulei de ricin amestecată cu un gălbenuș de ou, 1 lingură ulei de măsline și puțină zeamă de lămâie (Nu exagera cu zeama de lămâie fiindcă decolorează părul) Și ține-o pe păr cam 1 oră. Sper că te-am ajutat :*
anonim_4396 întreabă:
kalakkas întreabă: