| Gabi266 a întrebat:

Hey happy

Am parul lung si usor ondulat... de fiecare data cand mi-l indrept dupa 2 -3 mi se increteste la loc straight face

Imi puteti spune cateva trucuri ca sa il fac sa stea drept toata ziuabatting eyelashes?

Răspuns Câştigător
| di3tri a răspuns:

Foloseste inainte o perie rotativa. Are acelasi efect pe care il are intinsul cu peria la salon. Apoi intinde-l cu placa si la sfarsit aplica foarte putina ceara pentru stralucire. Poti finisa cu un fixativ nu foarte puternic.

9 răspunsuri:
| miha90z a răspuns:

Hmmm.as tinde sa cred ca nu este buna placa.
http://www.divahair.ro/......od_natural

| 0Hey0 a răspuns:

Nu cred ca exita trucuri
si eu am parul lung si cret
mie i-mi sta 2 zile drept
ce placa folosesti?

| venusdoom a răspuns:

Pai da l cu fixativ, thinking sau ia putin gel in palme si sa pe par ( ai grija sa nu pui prea mult) poate ca nu e buna placa sau nu iti intinzi parul cum trebuiehappy

| georgikk a răspuns:

Incearca sa cumperia alta placa sau mergi al un salon(cuaffor) si sfatuieste acolo sau fa-te acolo, sunt si diferite solutii pe care poti as le folosesti ininte sa il intrepti cu placa dar mai bine mergia colo si converseaza cu cele de acolo ca ele se pricep imi bine!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poate este nevoie și de o tunsoare că tot îl arzi într-o veselie cu placa!
http://www.lyla.ro/tunsori/
Pa, pa.

| Biankiss a răspuns:

Foloseste ceara de par...iei putina, si cu palma o intinzi pe par(de sus-in jos, dupa ce l-ai intins cu placa)

| Bogdana91 a răspuns:

Schimba placa! Orice par, fie el cat de cret, intins cu o placa buna de ceramica va ramane drept cel putin 5-6 ore.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt anumite sampoane pentru par care ti-l indreapta dar asta nu intr-o zi ci intr-o perioada lunga de timp. Spui ca in 2-3 zile ti se increteste la loc, dar in cat timp ai vrea sa se increteasca? Mie mi se pare chiar ok. Oricum o idee buna ar putea fi si fixativul.

| Gabi266 explică:

Scuze am uitat sa zic acolobatting eyelashes 2-3 ore...