| PepsiGirl a întrebat:

Hey! Am parul pana la umeri cam in cât timp o sa îmi ajungă la fund?

2 răspunsuri:
| oanananana a răspuns:

Depinde... Poti sa " il ajuti ", sa folosesti diferite uleiuri si/sau masti pentru par. Insa nimeni nu cred ca-ti poate stabili o data fixa. In cativa ani probabil ♥

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In 2 ani, 5 luni, 19 ore si 54 de secunde, glumesc laughing Depinde de mai multi factori, de exemplu : depinde foarte mult de alimentatia ta, daca iei suplimente pentru par, daca-ti agresezi parul cu vopsea, tratamente pentru par cu ingrediente daunatoare ( balsam, masti cu alcool, parfum sau alti iritanti care degradeaza cuticula firului de par ) sau diferite surse de caldura, daca ai nevoie de o tundere regulata a varfurilor, daca iti ingrijesti parul ca sa nu se degradeze ( eu nu cred in produsele din comert, mastile cu uleiuri mi se par cele mai sanatoase ), de genetica (unele persoane stagneaza la o anumita lungime de par ) si de inaltimea ta ( degeaba iti spun eu ca-ti creste in x ani daca tu ai 1, 90 de exemplu, n-avem cum sa aproximam noi timpul asta laughing ). Parul creste cam 1-1, 5 cm pe luna, eu am parul trecut de mijloc cu vreo 10 cm si acum 1 an si 7 luni (aproximativ ) m-am tuns pana la umeri. ( in intervalul asta nu l-am mai tuns )