| Ingerash_9146 a întrebat:

Hey, am si eu nevoie de niste pareri.Am ochi caprui spre verde, si tenul nici foarte deschis nici foarte inchis. Oare imi sta bine bruneta:d[cul.mea naturala e saten, dar am suvite roscatebig grin app tot capu` de faptlaughing)]

Răspuns Câştigător
| Brigitta a răspuns:

Daca te faci bruneta si nu-ti place? Apoi f greu iti deschizi culoarea si iti si degradezi parul.
Incearca mai intai o vopsea fara amoniac in nuante apropiate de culoarea ta ca sa te prinda vopseaua (saten auriu, saten acaju, castaniu, ciocolatiu, maron, saten deschis).
Apoi daca nu iti place deloc te faci brunet permanent big grin

7 răspunsuri:
| JustMeFlory a răspuns:

Mai bine ti-l mai deschizi decat sa il inchizi... Daca erai creola te puteai face bruneta ca sigur te prindea, dar asa nu prea cred.Si eu am facut greseala asta, m-am facut bruneta desi am tenul deschis.Si pana am ajuns sa imi deschid parul... long story.
Oricum daca tot ti s-a pus pata sa te faci, incearca cu o vopsea semipermanenta care se duce dupa cateva spalari si vezi daca iti sta bine sau nuhappy
Succeshappy

| Seline a răspuns:

Ca sa nu dai gres, incearca un saten inchis, daca iti sta bine probabil si brunetul va avea acelasi efecthappy

| adeana a răspuns:

Incearca o culoare mai inchisa decat culoarea ta naturala, daca vrei sa vezi o schimbare. Negrul cred ca te imbatraneste si daca te-ai facut o data bruneta, greu mai scapi de culoarea asta.

| miriam a răspuns:

De ce, nu? Mai ales daca iti lasi suvitele roscate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da la fata? la fata cum esti? cam palida nu? pai nu te prinde bruneta ci blonda.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ti-ar sta bine bruneta dar nu cu suvite roscate.mai bine te-ai face satena.cred ca ti-ar sta mai bine.nu stiu, mai intreaba, mai cauta pareri:dpwp

| shineofblood a răspuns:

Daca esti alba la fata nu te prinde brunetul dar nici blondul foarte deschis. Incearca blond inchis.