| Anonima1669 a întrebat:

Hey happy
Am si eu o curiozitate. Care este diferenta dintre o fata normala si o piti dupa parerea voastra? laughing
Mie imi place rozul dar nu ala neon, ci fucsia, mi-ar placea sa ma vopsesc blonda ( blond normal nu albicios ca tavanul) si, poate, sa imi pun si un cercel in buric asemanator cu al Loredanei Chivu si sunt curioasa daca astfel de lucuri m-ar putea transfora intro pitipoanca, pentru ca nu vreau asta laughing

Răspuns Câştigător
| Neo12 a răspuns:

Nu cred că ai arăta ca o piţipoancă.
Trebuie să te îmbraci decent, părerea mea şi poţi asorta rujul acela foarte bine cu diferite obiecte vestimentare.
Depinde cu ce haine porţi acel cercel. Din cauza hainelor, gen o fustă foarte scurtă şi maieu/tricou până la buric, dau impresia de o fată uşuratică.
Dacă ştii cum să te îmbraci şi să te porţi, sigur n-o să te transformi într-o piţipoancă.
La mulţi ani!

5 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Loredana Chivu e pitipoanca happy Mi se pare frumoasa si bunoaca dar e piti.
O fata normala e naturala, simpla.
O pitipoanca e exagerata, artificiala si vulgara. Multa piele la vedere, mereu imbracata sexi chiar la scoala si pe partie. Arsa la solar, cu extensii, unghii false, machiata excesiv.

| BlackDarkAngel a răspuns:

Dacă îți place rozul neon, sau orice roz, mai aprins sau mai închis, asta nu înseamnă că ești pițipoancă. Rozul este o culoare drăguță, pe care multe fete decente o preferă.
Și nu, toate modificările pe care le vrei în look-ul tău nu te vor transforma într-o piți. Depinde cum te vei folosi tu de ele, cum îi vei face pe alții să le perceapă. La o piți nu iese doar aspectul în evidență, ci și comportamentul.
Pa, pa. :*

| Lorde92 a răspuns:

Pitipoance sunt fetele acelea care se cred buricul pamantului, cand de fapt sunt niste analfabete. Au tocuri de 1m si nici macar nu stiu sa umble pe ele.

| cccccclowerrrrrrrrrr a răspuns:

O pitipoanca este genul ala de fata careumbla numai dupa bani si baieti cu buzele si sani siliconati. Mereu dezbracata, mereu vrea sa fie in centrul atentiei. Deci daca esti fata cuminte si educata nu ai deveni o piti foarte mari prin lucrurile astea. Numai sa nu te siliconezi si sa stai pe afara in sutien si chiloti laughing)

| xXIsabelaXx a răspuns:

Nu cred ca doar facand aceste lucruri ai deveni o "piti", dar acum depinde si de cum te comporti si cum te imbraci.(astea-s criteriile definitorii ale pitipoancelor:hainele mulate, decoltate si provocatoare si comportament vulgar, obscen si superficial)