| anonima_6654 a întrebat:

Hey:*! Am si eu o intrebare. Daca imi cumpar gene false le pot folosi doar odata sau de mai multe ori? Si imi puteti spune si mie cum se aplica si cum se dau jos? Mersi!

1 răspuns:
| sensesDelight a răspuns:

Sfatul meu e să nu-ți cumperi, îți strică genele naturale, la fel ca și unghiile false și apreciată este o fată naturală.
Dar dacă și-așa vrei am să-ți spun cum se face. Totul ține în a măsura genele tale, apoi pe cele false, dacă diferența este prea mare, mai poți tăia puțintel din ele. Apoi verifici lipiciul și îl aplici pe genele false, aștepți să se usuce umpicuț ca să nu devii și tu lipicioasă și să se fixeze bine, apoi le pui peste genele tale. De regulă ar trebui să vină perfect pe dunga pe care ne dăm cu creion negru.
Apoi apeși bine cu degetele arătătoare în colturile intern și extern ale ochiului pentru a le fixa și stai așa cam 10 secunde.
După aceea, dă-te cu rimel pentru a le uni cu genele tale, să nu arate ca două rânduri de gene și dă-te cu contur negru pe deasupra, pentru a le masca. Și gata!

Acum pentru a le scoate, e destul de dureros. Nu te sfătuiesc să tragi de ele așa cum fac alte persoane. ^.^ Ține 2 bucățele de vată cu mai mult demachiant peste ochi, sau unge-te cu demachiant și stai așa măcar 15 minute, pentru a înmuia lipiciul. Abia apoi încearcă ușor și dacă nu ies mai unge-te odată. Nu trebuie să forțezi și să-ți pierzi și genele naturale. ^_^
Eu ți-aș recomanda ca la scoaterea lor să mergi la un cosmetician să te ajute, nu ai mai suferi așa de mult. Indicat ar fi și la aplicarea lor să procedezi la fel. :*