| luciana_8039 a întrebat:

Hey am si eu o problemasadam mers cu rolele acum vreo 3-4 ani si mau frecat la amn2 picioarele de atunci miau ramas cicatricii si este foarte inesteticsadsi acum vreo 2 ani m-am zgariat la fel l amn2 picioarele si de asemenea miau ramas cicatriciisadiar anul asta mau intepat tantarii si miau ramas semne acolo unde am fost intepatcryingnu stiu ce s ma fac simt ca picioarele mele atrag belelesadputeti s ma ajutati s scap de ele?sadplssscryingmersikiss

3 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Poate e momentul sa le bagi mai mult in seama si sa le accepti. Altfel nu vad de ce ar incerca sa iti atraga atentia an de an, pastrand urme si ciatrici. Fii mai atenta cu picioarele tale si vor inceta sa mai atraga belele.

| zapacel a răspuns:

Stai linistita ca si eu am de la role citatrici si mai am si in genunchi de cand am cazut. Eu am o crema din germania care este ca un fel de fod de ten, dar pentru picioare, maini, abdomen! Poti cauta in farmacii! Sper ca ti-am fost de ajutor. Have a nice day!

| RoxanaStan00 a răspuns:

Din experienta mea cu cicatricile si mers pe la doctori si recomand un gel tratament natural pentru cicatrici de la Derma E si iti mai recomand sa ai rabdare daca vrei sa le vindeci. La mine a functionat produsul dar cu rabdare happy