| L2tbx a întrebat:

Hey am si eu o problema, de foarte mult timp ma chinui sa slabesc.Incep o dieta aproape in fiecare saptamana dar nu trec nici 5 zile si eu renunt si apoi mananc dulciuri si alte prostii crezand ca urmatoarea saptamana voi reusi.Tot ce am reusit a fost sa ma ingras.Ce sa fac? funda!

7 răspunsuri:
| Azazea a răspuns:

Raspunsul il ai in propria ta intrebare. Abtine-te de la dulciuri, sau daca e chiar asa de imposibil, cand iti cumperi o ciocolata nu o manca pe toata odata, mananca cateva cubulete si restul ascunde pentru a2a zilaughing)

| pwp a răspuns:

Trebuie sa ai mai multa ambitie. Daca vrei cu adevarat sa slabesti te vei abtine de la dulciuri...sau poti sa mananci un mar, o portocala...

| BoMbOnIkRoOzSiDuLcE a răspuns:

Trebuie sa ai ambitie. Poti manca orice dar intr-o cantitate micabatting eyelashes Te sfatuiesc sa faci sport si sa nu incerci cu pastile de slabit.

| emiliaalexandra a răspuns:

Stiu ce simti si eu fac la fel si imi spun de maine ma apuc dar azi mananc sa nu am pofta de nimic si tot asa te inteleg si se pare ca nu avem ambitie. Daca o sa reusesti sa imi spui si mie cum mult succes

| Alexandru941 a răspuns:

Te sfatuiesc sa faci sport si sa consumi CARNITINA! Lichida de preferat pentru ca se asimileaza mai bine, evita sa mai mananci seara, mananca dimineata, este foarte important!

| Labyrinth a răspuns:

Ca să slăbeşti nu trebuie neapărat să ai o dietă strictă, dar da, ai interzis la anumite alimente precum dulciurile de orice fel, pâinea (mănâncă neagră dacă nu te poţi abţine), pastele, grăsimile (unt, margarină). Mănâncă mai multe legume, carne de preferat peşte (nu prăjit) şi ceva foarte important, fă sport. Aşa se slăbeşte sănătos şi de durată. Poţi ţine diete gen azi mănânci carne, mâine doar fructe, mâine carbo dar după terminarea dietei pui la loc. Îţi trebuie disciplină şi să te gândeşti că băgând ceva dulce-n gură nu rezolvi nimic.

| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Increarca in continuare. Si eu eram la fel dar am incerct pana am reusit. Poti de asemenea sa faci sport deoarece o sa iti fie ciuda de tot efortul pe care il afci atunci cand mananci dulciuri. Si de asemena incerca cei verde, este foarte bun si chiar iti mai taie pofta de mancare.