Bravooo! Ma bucur sa mai gasesc pe cineva care si-a dat seama ca pistoalele de gaurit sunt cele mai mari rahaturi inventate. In orice salon te duci poti sa zici ca vrei o gaura in lob facuta cu acul. Nu cred ca o sa te refuze. Daca vrei, ti-o pot face si eu si pot veni cu tine sa-ti iei cercel si ac E foarte usor de facut si se vindeca repede. Daca iti surade ideea da-mi add pe messenger, id-ul este asdfgooyonna
Oricum,pana la urma m-am dus azi la un salon si mi-a dat tot cu pistolul.Au spus ca nu pot da gaura cu acul decat in cartilaj si ca asta ar insemna sa-ti faca si anestezie.Ma rog, oricum a iesit ok si macar am scapat.Dar mersi pentru raspuns, ai fost foarte draguta.
Ce idioti... niste aberatii, ambele chestii pe care ti le-au zis... de-acum inainte cand stii sigur ceva, nu mai renunta la ideea ta Du-te la altii care te vor intelege, in cazul de fata un piercer cu adevarat profesionist nu foloseste niciodata pistolul. Sper sa fie ok :*
Eu nu stiu un salon dar cel mai oke lucru este sa ti-l faci cu acul nu o sa te doare asa tare ca si eu mi l-am facut cu pistolul si e de ****