| ImAnFockinUnicorn a întrebat:

Hey, as vrea sa slabesc cateva kg,dar fara diete doar cateva trucuri si sfaturi,ceva exercitii care sa ma ajute dar fara sa fac muschii.Cand te trezesti dimineata am auzit ca e bine sa bei un pahar cu apa calda,merge? Sau ciocolata negra ingrasa? eu ma gavdesc ca da in cantitati mari orice ingrasa.,nu? Si abdomenele functioneaza? Aaa si joggingul merge? dar mersul cu rolele? Si sunt dispusa sa renunt la suc, dulcuri si chestii prajite.P.S nu fumez sau beau. Funda

7 răspunsuri:
| gazza01 a răspuns:

Cand te trezesti trebuie sa bei o cana de apa fierbinte inainte cu 30 de min de a manca, pentru ca arde caloriile!

| kiduţa18 a răspuns:

Renunţă la mâncatul după ora 18:00 maxim 19:00. Renunţă la pâine, dulciuri, mâncare nesănătoasă şi sucuri. Sari coarda, aleargă sau orice alt sport.

| Feelings14 a răspuns:

Buna! nu-ti trebuie dieta pentru aceasta dorinta. iti trebuie vointa si putere!
1. cand te trezesti bea o cana cu apa rece, iti va da energie si o sa te trezesti mai repede.
2. dimineata este bine sa mananci cel mai mult si cat mai sanatos. poti manca o omleta cu rosii/ un iaurt cu biscuiti / un ou fiert si o salata de legume.
3. intre mese poti manca cate un fruct
4. de dupa masa incearca sa mananci ceva " lichid " ( supa, ciorba ), iar felul doi sa fie ceva consistent ( carne albacu orez si legume / spanac / urzici / peste )
5. mai poti manca cate ceva pana la ora 18. dar mai putin. dupa aceasta ora, in caz ca ti se face foame, bea apa!
6. bea apa cat de multa. de cele mai multe ori cand simti ca ti-e foame, de fapt ti-e sete. bea intr-o zi apa dintr-o sticla si la sfarsitul zile vei observa cat ai baut. a2a zi poate reusesti mai mult.
7. dimineata este bine sa faci gimnastica/aerobic.
8. seara, de preferinta dupa ceai avut ultima masa poti face o plimbare de 2-3 ore sau poti alerga o ora. daca vrei poti merge cu bicicleta, role. acestea ajuta la musculatura.

asa am slabit eu. iti urez succes si multa vointa. e greu sa ne abtinem de la ciocolata si alte " prosti ". dar daca vrem sa fim slabe, trebuie sa muncimhappy have a nice day.

| loredanaFS a răspuns:

Gasesti pe www.fetelestiu.ro

| givehelp a răspuns:

Sarituri cu coarda, putin alergat 2-3 cercuri. Dupa 18.00 nu minca, plimbari la aer liber, exclude dulcele si panificatiile. Pe mine asta ma ajuta. succes.

| BybyxBianca a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa tii post happy si sa practici un sport asta doar daca vrei oh go on dar tinand post slabesti usor happy