anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heyhappy as vrea sa stiu daca unele dintre voi fetele ati incercat ceva ca sa va faceti parul mai des. Eu am parul lung si imi este destul de rar, as vrea sa il am mai des... As dori sa imi spuneti daca ati facut vreun tratament voi si a dat rezultate, daca aveti vreun "remediu", daca ati auzit despre ceva... Multumesc!

4 răspunsuri:
| chibiusa a răspuns:

Aplici galbenus de ou la radacina parului si tunde-l periodic.
nu ar strica sa aplici si o masca pe baza de petrol

| adddaa a răspuns:

Prietena mea a incercat ceva si se pare ca a mers.Ea zice ca a facut un tratament pentru indesirea parului si contra caderi parului.
Regeneratorul de par l-a gasit la plafar si se cheama,,Pudra de cedru,,
Reteta! doua lingurite de cedru,un galbenus de ou, zece picaturi zeama de lamaie, doua lingurite apa calduta,
Se aplica pe par si se lasa crema obtinuta 40-45 de minute dupa care se clateste foarte bine parul cu apa multa, tratamentul se utilizeaza trei luni de cate doua ori pe saptamana(ea din comoditate spune ca a aplicat o data pe saptamana)e putin dezgustator la folosire dar e foarte eficient si are randament 100%:ea abia a terminat tratamentul si este foarte multumita! Deasemenea dupa fiecare spalare pe cap foloseste sampon si balsam de par!

Sper ca am ajutat happy

| JeAdina a răspuns:

Ooo, simplu! Eu am o metoda de a ma pieptena in fiecare dimineaza : Deci, in primul rand, piaptanati partea din fata a parului, apoi lasa`ti capul jos si piaptana-ti in spate, langa ceafa, apoi piaptana [pe dinauntru] tot parul si tine piaptanul inaintea fruntei si ridica`ti repede capul si ai un rezultat extraordinar si volum super chiar daca nu ai facut baie sau ceva! Incearca! Funda?batting eyelashes

| DeDe_3565 a răspuns:

Buna:* si eu am parul lung si ma dau ca LATTE, e tratament pentru. par ca extract de lapte si il am matasos, stralucitor si des, incearca, pop:*