Depinde la ce salon te duci... cele din centrul orasului au preturi exorbitante, iar celelalte pot cere chiar si 10 lei, mai sunt si unele femei care vin acasa la tine si alea iau preturi foarte mici, daca ai norocul sa gasesti una
Hai ca iti dau copy/paste aici la ce ti-am raspuns la mesajul primit de la tine pentru ca TPU nu-mi da voie sa-ti raspund; cica sunt membru junior si n-am voie.
"bonjour! da, e o reteta pe care o folosesc de ceva timp. nu sunt niste cantitati exacte, adauga si tu dupa cum consideri. eu varsam direct din sticle, din ochi. sa-ti estimez>? hmm pune cate 2 lingurite din fiecare ulei + UN singur galbenus de ou. trebuie facuta rar masca pentru ca, asa cum am mai scris, cauzeaza matreata. o data la 2-3 saptamani, cam asa.amestecul va arata ca o maioneza taiata, fireste, din cauza surplusului de uleiuri. insa e ok. eu initial ma ungeam cu o bucatica de vata dar ma incomoda rau asa ca am apelat la mana. bagam mana in castron si ma frecam usor pe scalp, indreptul perciunilor, la ceafa iar cu restul ramas ungeam tot parul, pana la varfuri. atentie ca o sa ramana parul foarte gras! eu ma ungeam cand stiam ca nici in seara aia, nici a doua zi nu ieseam nicaieri. eu puneam mult ulei de ricin (jumatate dintr-o sticluta mare cumparata de la plafar)si automat parul ramanea uleios. de exemplu ma ungeam vinerea, il spalam, ramanea gras si samabata, a2a zi, insa duminica, cand ma respalam, se curata uleiul cu totul pentru ca luni sa am parul frumos si stralucitor. pe mine, admit fara falsa modestie, ca ma complimenteaza multa lume(femei+barbati) pentru par. il tunsesem odata scurt si regretasem, pana sub umar. m-a vazut mama foarte suparata si mi-a zis reteta asta. in cateva luni mi-a ajuns pana unde e acum, aproape de fund. si acum, cu 5 minute inainte sa ma spal pe cap, ma ung putin la radacina cu ricinul, dar putin, sa nu ramana gras. si stau DOAR 5 minute. cu amestecul de mai sus (cu ou si etc) stateam 30 MINUTE! repet: foloseste rar pentru ca apare matreata. dar de succes poti fi sigura. prietena mea si cu mine il folosim cu brio de pe la 18 ani ( acum avem 22 aproape; ea era blonda cu par scurt si se vopsea foarte des si i se distrusesera varfurile; dupa masti, i-a crescut mult si straluceste super misto! acum e pana la baza sutienului, la statura ei de 166 cm, ceea ce ei i se pare WOW avand in vedere ca o viata l-avut pana la urechi) sa-mi spui daca a avut rezultate. bafta multa! te-am pupat"
da-mi un mesaj daca l-ai primit, te rog.
lolita15 întreabă: