| calexiandra a întrebat:

Hey kiss As vrea sa stiu si eu niste sfaturi impotriva caderii parului. Pentru cele mai bune, dau fundita kiss

Răspuns Câştigător
| mary_4765 a răspuns:

* Scalpul se maseaza cu ulei de masline sau cu ulei de ricin. Masajul se face cu 1-2 ore inainte de spalare si se acopera cu un prosop. Se spala cu sampon si se clateste cu apa calda in care s-au adaugat doua linguri cu zeama de lamaie sau otet. Tratamentul se repeta timp de doua saptamani.
* Se beau doua cani pe zi cu infuzie din radacina de brusture. Se pune cate o lingurita de planta maruntita la o cana de apa clocotita, se acopera si se lasa sa stea 10 minute. Se strecoara si se bea.
* Se maseaza scalpul cu alifie de propolis, zilnic, timp de 4-5 luni.
* Parul se clateste, cu infuzie de coada calului, masand scalpul. Se pun 3 linguri de planta maruntita la un litru de apa clocotita, se acopera vasul, se lasa sa stea 5-10 minute, apoi se strecoara si se foloseste.
* Se maseaza scalpul cu otet de mere, timp de o saptamana, de cateva ori pe zi.
cred ca iti va fi de Ajutor...pe mine m/a ajutat...succeswinking

4 răspunsuri:
| dedfgv a răspuns:

Si eu am aceeasi problema sad

| Cristina_4016 a răspuns:

Spala-te pe cap cu ceai de coada soricelului si de galbenele, si evita stresulbig grin

| alexandra_6780 a răspuns:

Pfff...cu asa ceva ma confrumt si eu de vreo luna...de atunci cand am dat examenul la romana si mate sad

Io m.am dus in farmacie si am intrebat de prodose impotriva caderii parului, farmacista mi.a recomandat Gerovital plant fiole : sunt 2 fiole le amesteci, iti masezi scalpul cu solutia respectiva, iar dupa 10 minute te clatersti bine!

Caderea parului se datoreaza stresului si folosirii excesive a placii sau ondulatorului. Asa ca daca poti, timp de 2 luni ( atat este recomandat sa faci tratamentul ca sa iti faca efectul ) nu mai folosii placa si stai linistita la un suc cu prietenii... fara stres big grin!