anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey :* buna :)! Am nevoie de o parere. Sunt fata si sunt in clasa a8-a. Cam cati cm credeti ca au platforma pantofilor acestia http://www.deichmann.com/......74463.prod Eu sunt inalta am 180 cm si imi trebuiepantofi pentru banchet si nu vreau sa fie foarte inalti si de aceea pun aceasta intrebare :). Va multumesc :* astept raspunsuri si dau fundita! P.S.: Vi se par frumosi?

3 răspunsuri:
| AnonimaOk a răspuns:

Mie imi place culoarea si sunt buni ca sunt mai comozi. De aratat as zice ca arata mai bine cei cu toc tip "cui" decat platformele, dar acestia din urma sunt mult mai comozi si mai sanatosi. Cu atat mai bine ca sunt ortopedici. Uite, in sfarsit o fata care nu vrea sa isi nenoroceasca picioarele!
Mie mi se par de 6cm... am unii asemanatori dar acum cine stie?

Distractie placuta

| Fabiana2R a răspuns:

Par cam de 10. mie sincer nu imi plac, nu sunt genul meu, dar important e sa iti placa tie!

| anamariia95 a răspuns:

Cred ca au pana in 10 cmhappycam asa, sunt si comozi pentru ca au talpa ortopedica, du-te la magazin si vezi cum iti vin si vezi daca te simti prea inaltahappy, si eu sunt in aceiasi situatie doar ca am 1, 70 si mi-am luat pantofi de 12 cmhappy