Draga mea, ce rost are sa te faci blonda? toate uratele se vopsesc roscate sau blonde, nu mai vezi o satena speciala sau o bruneta cu un aer salbatic. Nu inteleg... dar infine. Daca te vei face blonda acasa o sa il arzi si nu o sa iti iasa cum vrei tu, mai bine te duci la un salon si ceri parerea a aceluia care te va coafa ca sa spun asa. Poate iti va sta bine cu o alta culoare nu ineaparat blond. Acum tu faci cum vrei dar blondul, in general culorile deschise iti vor distruge parul in timp. Cunosc o fata care a fost satena, o satena frumoasa cu ochi albastri si vroia ea ineaparat sa fie blonda. S-a dus la un salon s-a vopsit un blond aluna, toti ii spuneau ca arata bine altii ii spuneau ca mai putin bine, ma rog. Dupa un timp a inceput sa ii cada parul si nu asa un pic, mult cam cat o mana de par. Apoi a trebuit din nou sa se vopseasca dar de data asta s-a facut bruneta. Ii sta extrem de bine si nu mai are probleme cu parul. Crede-ma ca nu infloresc povesti, este foarte adevarat. Tu faci cum vrei tu. Apropo mai bine te duci la un salon profesinist.
1.Pai daca esti bruneta parul trebuie decolorat din cate am auzit.
2.Eu te sfatuiesc sa te duci la salon, acolo te va decolora si va aplica vopsea in mod profesional.Am vazut cazuri, in care fetele s-au decolorat singure acasa si am aplicat vopsea si niste fire au ramas albe de la decolorare. Daca nu vrei sa te decolorezi parul va iesi ceva in genul:
http://www.blogvedete.com/......0812-5.jpg
Daca nu vrei sa te decolorezi incearca o vopsea cu mai multa putere.
:*:)
Eu m-am facut la salon. Si dupa spalare este obligatoriu un balsam si un conditioner
Cat te-a costat? Tu esti cea de pe poza? Iti pare rau ca te-ai facut blonda?
Pe mine m-a costat la 40-45 euro. Da, sunt eu. Nu, imi pare deloc rau. De fapt imi place mai mult blondul decat brunet. sper ca te-am ajutat :*
Buna!
+ normal ca la salon, acolo sunt profesionisti care poate sa te faca bine. daca o sa-l da-i cu balsam si o sa-l ingrijesti nu o sa se arda!
Pa-pa!
Pentru decolorare inceerca COLOR OFF este un produs profesional rusesc cedecoloreaza parul fara sa il arda il poti comanda la nr 0754921669, si mai multe poze vezi aici : https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional
Depinde daca esti bruneta natural sau vopsita. Daca esti natural nu va fi problema, depinde ce nuanta de blond vrei, dar daca esti vopsita si mai ai si parul lung si e vopist de multe ori spre varfuri...nu te sfatuiesc ca iese portocaliu roscat si mai aspru ca matura. in conditiile in care il vei decolora. am patit-o eu si a fost nevoie sa ma frizez ca era groaznic. in cel mai bun caz mergi la salon
Dl.Inginer întreabă: