In nici un caz nu folosii prostiile din teleshoping..sunt doar pierdere de timp si bani... cel mai sanatos e sa cauti sa faci cat mai multe exercitii pentru talie si sa iti reduci numarul de calorii consumate zilnic:*..baftaa:*:*
Si ce exeritii mi-ai recomanda?
Pai cel mai bun este aerobicul, pentru orice! Uite eu iti dau un link si de aici presupun ca te poti descurca.Ai internetul la indemana decat scrii pe google si vei gasi.Eu asta am incercat si intr-o saptamana am slabit 4 kg.baftaa:* http://www.youtube.com/watch?v=Sz1cV5StGU8
Hey! mersii mult dar mai am o nedumerire cate trebuie sa fac adica daca repect videoclipul o singura date p zi e de ajuns?
Pai eu faceam o ora pe zi. Tie daca iti permite timpul poti sa faci cat doresti. Dar eu zic, ca o ora pe zi e de ajuns. Dupa o saptamana doua ma anunti daca ai facut vreun progras. ceauu:*
Progres*
Pai drept sa zic tiii regim este cel imi natural sau iti cumperi cum poate ai vazut la telivizor alcaceofa din alea de slabit repede cu alea intr-o saptamana slabesti intre 9kg-13kg nu glumesc cautale pe internet nume:alcaceofa.
Sper ca ti-am fost de folos
Funda?
Ceao
.