Eu mi-am luat un balsam de buze din Craiova. Este cu capacul roz sau galben neon. E foarte frumos. Da buzelor o culoare, o luminozitate, un volum și o mărime superba. Vei fi mandra de acest balsam. Este luat din Mall de la Craiova de la Bershka. Colorează buzele foarte deschis. Îl poți purta la școală fără nici o problema. Eu l-am purtat și totul a fost bine la mine. Toate colegele m-au întrebat de unde îl am. Chiar dacă nu se observa culoarea, buzele tale vor fi unice și... perfecte! Au un gust și un miros de fructe, mai exact de căpșune dar dacă vrei neapărat de ciocolata poți sa comanzi pe internet. Eu am comandat un balsam de buze de pe internet cu miros și gust de ciocolata. Mi-am luat de pe mai multe saturi : de pe h&m, Bershka, claire's, poți sa încerci și la Kendra. Toate cu miros și gust de ciocolata. Cel mai bine este sa comanzi de pe internet, așa cum am făcut eu ( al meu a fost în jur de 30 de lei ) deoarece Îți poziția alege mirosul, culoarea... si nu îți face griji, buzele tale nu vor fi maro, și un roz pal. Eu am gasir si la stick si la tub. Hidrateaza buzele perfect, astfel incat sa nu fie uscate. Acestea sunt balsamurile de buze PERFECTE! Sper ca te-am ajutat! Succes! Funda?
BabyLips? Eu la el apelez sau la balsamele de buze EOS. Daca nu ai de unde sa le iei, poti comanda EOS-urile de pe Aoro.ro,costa 20 de lei unul, iti poti alege culoarea si scrie ce aroma are.Succes
Hei Eu iti recomand pentru hidratare balsamul de la Gerovital cu ceara de albine, este ambalajul galben si este foarte mentolat de acea iti hidrateaza buzele foarte bine dar miroase a menta insa mai este unul tot de la Gerovital cu spf 25 care miroase a prajiturele si hidrateaza buzele ( se gasesc in DM ). Sper ca te-am ajutat
Incearca NIVEA Lip Butter, au 3 tipuri sintre care e unul cu zmeura (preferatul meu) si miroase super si are chiar si aroma de zmeura si e super hidratant. A doua varianta ar fi un BABY LIPS Hydrate (cel albastru) sau Intense care (galben) care are si protectie solara. Cel de la nivea e intr-o mica cutiuta metalica in forma de cerc cu un diametru de 2-3 cm. Funda?
hastemele întreabă: