anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Ce credeti ca este mai bun pentru scoala:o geanta sau un ghiozdan? Dau funda si celorlalti vot!

Răspuns Câştigător
| Catheryne a răspuns:

Eu am incercat ambele variante si chiar daca sunt in clasa 11-a si sunt fata prefer ghiozdanul pentru ca este mult mai comod si imi place sa ma imbrac sport, dar si mai shic uneori, oricum ghiozdanul merge la multe tinute. Daca totusi preferi geanta poti opta pentru o varianta mai comoda (sau poti incerca geanta de gen:de postas pentru ca este pe primul loc in topul preferintelor de anul acesta). Achizitioneaza-ti ce crezi ca te reprezinta pe tine si ce ti se potriveste tie. Bafta! happy

17 răspunsuri:
| BruneTTe a răspuns:

Depinde de stilul tau si de clasa in care esti.
Referitor la stil. daca porti in majoritatea timpului haine sport [ nu ma refer neaparat la trening] vei arata foarte ciudat cu o geanta eleganta. Daca geanta e sport e ok dar asta presupune ca trebuie deja sa ai 2 genti [ ca doar nu o sa porti tot timpul haine sport].
Referitor la clasa in care esti ar fi ghiozdanul daca esti pana in clasa a 10-a [ pentru ca pana aproximativ in clasa a 9-a trebuie sa cari o gramada de caiete/carti cu tine ] si iti va fi greu sa le cari pe toate intr-o geanta.

| Adry05 a răspuns:

Buna!
PArerea mea, un ghiozdan. Mai ales daca esti in clasele mari, o sa ai o gramada de carti si caiete de carat, si cred ca este mai usor sa le cari intr-un ghiozdan decat intr-o geanta pe umar...

| Nymphetamine a răspuns:

Depinde de felul in care te imbraci la scoala. Daca te imbraci sport,poti sa-ti iei un ghiozdan. Daca ai uniforma sau preferi hainele mai... sa zicem,elegante(cat de cat,nu stiu ce clasa esti) poti sa-ti iei geanta.Dar ghiozdanul e mai ok, geanta iti deformeaza umarul, dar depinde...

| Noir a răspuns:

Eu am avut 2 ani geanta si din cauza ca o purtam numai pe partea stânga am ajuns sa am probleme.mi-am cumpărat ghiozdan si mă simt foarte bine.uit ca il am in spate pentru ca este mult mai confortabil.din partea mea ghiozdanul are un + in fata gentii.laughing

| 0pufarinA a răspuns:

Chiar daca geanta pare mai feminina iti recomand ghiozdanul.
- Geanta poate deveni foart grea atunci cand ai multe carti, caiete si iti va fi mai greu sa o porti pe umar
- Ghiozdanul este mai incapator, usor de purtat chiar si atunci cand este mai plin, greutatea va fi distribuia in mod egal pe ambii umeri.

| Diabl0 a răspuns:

Geanta se poarta doar da nu incap prea multe, un ghiozdan e util daca ai multe carti.

| Priss99 a răspuns:

Ghiozdan deoarece te tine dreapta iar o geanta cand tin pui pe umar te drage daca ai carti in ea! eu asta iti recomand!

| clausweet a răspuns:

Un ghiozdan ca este mai comod happy

| florina200 a răspuns:

Ghiozdanul deoarece greutatea este pe ambi umeri

| OnnyMady a răspuns:

Ghiozdan pentru ca e mult mai comod iat geanta iti deformeaza coloana pentru ca sta doar pe un umar

| RedFantasy a răspuns:

Personal prefer geanta

| niknip a răspuns:

Ghiozdan-pentru ca asa porti greutatea cartilor&caietelor pe ambii umeri.Am auzit ca multe fete au avut probleme cu spatele, umerii datorita gentilor.Succes in noul an scolar!

| Nikol99 a răspuns:

Buna! Parerea mea e ca un ghiozdan este mai bun deoarece se fixeaza mai bine pe coloana.Despre geanta nici ea n-ar fi rea, dar daca ai multe carti o sa-ti atarne pe o parte si o sa te doara crede-ma iti zic din propia experienta. Dar daca ai putine carti poti purta si o geanta la scoala. Sper ca te-am ajutat :*.

| RuffledOwl a răspuns:

Cu siguranță un ghiozdan! De ce? Este mai încăpător. Într-o geanta nu poți băga atât de multe caiete + este inconfortabila. ^^

| GabrielusRacing a răspuns:

Un ghiozdan, deoarece greutatea cartilor e rerpartizata pe tot spatele, mai ales daca esti intr-o clasa mai mare

| TheBestKill3r a răspuns:

O geanta!

| Alexandra_7683 a răspuns:

O geanta cool! imi dai terog funda?