| christina94 a întrebat:

Hey happy. Ce machiaj as putea sa imi fac, ce culori sa folosesc avand in vedere ca rochia mea este verde si papucii nude? Mersic:*

4 răspunsuri:
| christina94 explică:

Am ochii albastrii(parul saten), scuze ca nu am precizat blushing

| MalleusMaleficarum a răspuns:

Mda, nu cred că e o alegere prea inspirată, rochia verde şi PANTOFII nude. (Papuci se spune la ţară, my not so dear) dar depinde şi de nuanţa de verde. Mergeau nişte încălţări verde închis, nuanţe de verde, negru, alb, albastru (şi nuanţe de labastru, gen azuriu sau acvamarin), violet închis şi nuanţe de violet, burgundy.
Cât despre machiaj, probabil ceva simplu, gen rimel&gene false&tuş, sau dacă e pentru ceva de seară ar merge nişte smokey eyes, poate un tuş verde simplu în loc de clasicul negru...

| KnowelsMarilyn a răspuns:

Hmm...Ti s-ar potrivi pentru machiaj culoarea galbena sau portocaliu.Machiajul ar putea fi ceva in gen mai strident si mai alungit la margini.happy

| Rosieberrie a răspuns:

Hey...depinde foarte mult si de culoarea ochilor tai. De exemplu daca ai ochii verzi se potrivesc nuantele de mov, lila. Daca ai ochii caprui poti incerca nuante de verde sau mai degraba bej si auriu. Iar daca ai ochii albastrii incerca sa combini verdele cu albastrul dar sa nu fie cu mult sclipici si nici foarte inchisa. Alege nuante cat mai deschise si mate sau doar putin sidefate. Sper ca te-am ajutat.