| Noonehereyet a întrebat:

Hey! Ce parere aveti despre machiatul la 14 ani la scoala? Machiajul meu consta in pudra, putin rimel, putin blush si putin strugurel. Ce parerea aveti? E prea mult sau e numai bine? Si daca imi puteti da sfaturi de make-up si poate idei ar fi super!
Va multumesc anticipat!

8 răspunsuri:
| untu a răspuns:

Nu te mai machia pana la varsta de 18 ani (majorat)! Te poate da afara din scoala (sint profesori foarte severi)!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Renunta la pudra, foloseste fond de ten.(de preferat BB, deoarece contine substante hranitoare pielii)

2. Rimelul de preferat sa fie unul nu chiar foarte strident.

3. Intodeauna tine minte:

Demacherea este cea mai importanta!

4. Daca folosesti un fond de ten obisnuit sau doar pudra, aplica un strat de crema pe dedesubt.

5. Poti inlocui rimelul cu un ondulator de gene.

Funda?

| kiri11 a răspuns:

Daca s-ar interzice in scolile primare si liceuri aceste prostii ce ati face? laughing

| Rebecca123 a răspuns:

Este ok insa daca ai tenul curat, iti recomand sa renunti la pudra si sa folosesti doar blush, rimel si strugurel ca machiajul tau sa nu fie deloc incarcat, sa fie cat mai natural doar sa-ti scoata trasaturile in evidenta, si pentru ca nu e ok ca la 14 ani sa te machiezi mult si la scoala.Fii cat mai naturala.Naturaletea este cea mai frumoasa.

| lovecats123 a răspuns:

Si eu am varsta ta si ma machiez la scoala.Mi se pare normal sa umbli ingrijita si atunci cand te simti frumoasa ai incredere in tine.Machiajul meu consta in : rimel, fond de ten, luciu de buze, creion

| 4Andreea a răspuns:

Buna.Si eu am tot 14 ani; recunosc, machiajul tau nu este exagerat dar eu as evita sa il folosesc la scoala... daca profesori iti permit, nu cred ca este o problema serioasa :-)...totusi,incearca ca pe viitor sa nu folosesti prea mult machiaj pentru ca iti afecteaza tenul si ai sa te trezesti la 25 de ani sa nu te recunosti.Sa stii, naturaletea copleseste lumea! :-D

| Nothing1230 a răspuns:

E perfect doar atât din punctul meu de vedere, poate chiar poți sa renunti la pudra

| Antonyx a răspuns:

E numai bine. La 14 ani nu ai nevoie de prea multe.Nu lua in seama gurile rele, atata timp cat tu te simti fericita si te demachiezi seara, ceilalti nu pot face nimic.Suntem in 2015laughing