Cred ca o sa iti prinda nuanatatorul negru. M-am dat si eu dar sa luat la vreo 10 spalari.Si nu trebuie sa te decolorezi
fundita PLS
Eu cred ca o sa iti iasa pentru ca tu vrei sa il mai inchizi putin si sigur va prinde pe par.Eu m-am facut cu nuantator de mai multe ori si mi-a iesit, eu fiind satena am incercat roscat si un blond coniac si mi-au iesit ambele, cu atat mai mult iti vor iesi tie.In legatura cu nuantatorul stii ca se ia dupa cateva spalari, la mine a tinut aproape o luna, iar despre ploaie nu stiu ce sa iti zic pentru ca nu mi s-a intamplat, insa cred ca sunt slabe sanse sa iasa pe haine culoarea de la nuantator din cauza unei ploi.Numai bine!
Pai depinde ce nuantator iti alegi( de la ce firma)... daca alegi ceva natural exista 80% sanse sa se intample ceea ce spuneau fetele pe forum si pe deasupra nu se stie daca culoarea o sa prinda cu siguranta. Daca alegi ceva cu,, chimicale'' o sa existe 10% sanse sa se intample ceea ce povesteau fetele de pe forum, deoarece culoarea se fixeaza din cauza a ceea ce contine.