anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey... ce pot face ca sa imi creasca unghiile si sa le am tari? fara chestia cu ulei de ricin ca la mine nu a avut efect.cine ma poate ajuta? dau fundahappy

8 răspunsuri:
| Foxilikkkă a răspuns:

Buna!
Zeama de lamaie.La mine a functionat! Stoarce zeama de la lamaie, pune-o intr-o cescuta, ia o pensula eventual de la oja sterge`o si inmoaio bine in zeama de la lamaie si apoi date pe unghiile curatate bine cu ea, ca si cum te-ai da cu oja! Stai asa timp de o ora fara sa te speli. Fa acest lucru de trei ori pe saptamana, timp de o luna.Vei obs. rezultatul pe parcurs, unghiile vor fi mai tari, nu se vor rupe si vor creste sanatoase!

| gHelena a răspuns:

In general, uleiul de ricin este folosit impotriva caderii sau degradarii parului. Daca vrei sa ai unghii tari, care sa nu se mai rupa atat de usor, foloseste in fiecare seara ulei de masline. Cu ajutorul unui disc demachiant aplica uleiul de masline pe suprafata unghiilor si lasa-l sa actioneze macar 15 minute. Pentru mai multe sfaturi legate de frumusete, acceseaza si linkul: http://www.divahair.ro/cauta?articol=unghii+. Ai grija de tine.

| cosmina05 a răspuns:

Ca sa fie tari foloseste lac de unghii

| trustbogdan a răspuns:

La crescut nu stiu ce sa zic, dar de intarit lacul de unghii il intareste

| B3belusha a răspuns:

Pey exista in farmacii lacuri speciale care iti fac unghiile mai rezistente. Costa oleaca dar functioneaza. Mie imi crejteau unghiile dar mereu mi se rupeau, si asta ma enerva la nebunie. Dupa o saptamana dupa ce folosejty un lac pentru rezistenta si fermitate a unghiilor,, o sa fie mai tari, prin urmare nu o sa se mia rupa asa usor big grin
Succes happy

| ŞatenaDeAstăVară a răspuns:

Poti incerca intaritoare de unghii(de la farmacii sau alte firme, expl. avon). Poti incrca sa-ti freci unghiile cu o jumatate de lamaie. Eu am incercat si au dat rezultate. Iar pentru unghii mai mari in timp mai scurt poti incerca Tratament pentru cresterea unghiilor.:*

| Andreea50 a răspuns:

Foloseste lotiunea cu vitamina B5 de la Farmec. Ajuta foarte mult. In prima saptamana aplica lotiunea pe unghiile curate, lasa-le sa se usuce, fara a aplica lac de unghii peste. Dupa prima saptamana poti sa o utilizezi ceva mai rar, la cateva zile sau o data pe saptamana pentru intretinere. Este foarte buna pentru prevenirea exfolierii unghiilor si ti le face tari. Eu o folosesc si chiar am impresia ca unghiile cresc ceva mai repede decat de obicei. Incearca. Nu ai nimic de pierdut.

| Alidusca a răspuns:

Spalate bine bine pe maini tai o lamaie in doua si bagi ambele maini in ambele lamai si le ti 10 min le scoti te speli si sper sa mearga la mine a functionat