E,**** !
Tu crezi ca atunci cand te duci la chestii de genul "Miss Boboc"(pentru ca presuoun ca despre asta e vorba) iti cer aia o fisa medicala in care sa specific ca te-ai operat sau nu de apendicita sau iti ridica bluza ca sa vada daca ai vreo cicatrice ca urmare a operatiei ?
E irational ce spui.In cazul in care te referi la Miss Boboc stai linistita ca nu te pun aia sa defilezi in costum de baie.
Cat despre "... unde ma uit vad numai fete neoperate de apendice la tv in moda si miss..." nu ai de unde sa stii acest lucru. Poate e operata si nu vrea sa spuna, poate isi mascheaza aceea cicatrice, poate accea cicatrice nici macar nu se mai vede.
De ce transformi acest lucru minor intr-o tragedie?
Nu am transformat nimic in nici o tragedie doar eram si eu curioasa si am pus aceasta intrebare.
Nu am zis`o cu rautate .Am vrut doar sa zic sa nu te ingrijorezi! Daca esti frumoasa si ai toate calitatile ca sa participi la Miss Boboc atunci totul va fi ok .
Eu una nu am auzit nimic de genul, dar probabil conteaza mult la aspectul unui model. Mi s-ar parea nedrept sa fi respinsa la o preselectie doar pentru ca ai o operatie mica.
Si eu era sa ma operez de apendicita.Doctorul care mi-a spus ca am apendicita vroia doar sa ia si el cativa bani.Eu de fapt nu aveam nimic era doar de la menstruatie, care intarziase sa apara.Dar totusi ar trebui sa cauti pe net sa vezi daca are vreo importanta faptul ca ai fi operata pentru concursurile de miss.
kalakkas întreabă: