| RalucaRallu15 a întrebat:

Heywinking Cine foloseste produse de la ESSENCE?
Eu am inceput sa folosesc unele din produse si imi par folositoare. Tocmai ce mi-am cumparat fondul de ten stay all day 16h si pudra matifiata compacta. Pe net am gasit o multime de postari si tot felul in care produsele acestea sunt foarte laudate. Pproblema mea este ca, toate fondurile pe care le-am incercat in combinație cu pudra si asa, dupa aproape o ora au început sa se stranga pe fata (am tenul gras si cu imperfecțiuni).
Daca folosesc fondul de ten si pudra de la essence, este vreo sansa sa se stranga pe fata? Ma gandesc ca fiind aceeasi marca si asa nu se va întâmpla. Omi poate spune cineva care a folosit sau foloseste produse essence?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu folosesc produse essence insa fondul de ten nu l-am incercat. Pentru ca fardul sa nu se stranga trebuie sa ai o baza (ca cea de la avon e foarte buna) altfel e normal sa se intample asa. Nu conteaza daca toate produsele sunt de la aceeasi marca eu folosesc mereu combinatii.

| dragodana a răspuns:

Salut! Folosesc produse essence.Am un anticearcan Stay Natural si un fard quatro.Sunt bune si ieftine. Fardul rezista 6 ore.Am de gand sa mai imi cumpar Shape your face si o pensula taiata oblic.
Cea mai buna baza de machiaj este de la Flormar.Si cea de Oriflme e mai buna ca cea de la Avon.
Am de gand sa mai imi iau de la essence Shape your face, o pensula taiata oblic si pudra mozaic.Pe prima o caut de 2 luni si nu gasesc nicaieri si pensula e de 2 ori mai ieftina ca cea de la Avon.