| Myhaela10 a întrebat:

Hey copii vreau sa ma ajutati..am niste botine crem superbe dar nu stiu cu ce sa le asortez..eu as vrea cu niste colanti negri un pic luciosi dar nu am bluza. dati-mi o idee iar evenimentu la care trebuie sa ma duc este astazi la 1 va rog dati-mi o idee cat mai repede posibila.

7 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Merg cu o pereche de colanti imprimeu leopard si o bluza mai larga bej.

| LolaLollita a răspuns:

Crem-ul/ Maro-ul este noul Negru. Le poti asorta cu orice bluza happy

| Kasia a răspuns:

Http://www.pullandbear.com/......D%2BSHIRTS

+ colanti de piele ar fi perfect.

| Cherilyn a răspuns:

Si eu am niste botine crem superbe, si le asortez cu o pereche de blugi skinny, nu neaparat negri, cu un tricoul mai larg si mai lung (cu imprimeu frumos) si cu o jacheta/cardigan si accesoriile de rigoare. big grin

| AmanoYuno a răspuns:

O bluza draguta cu animal print sau una crem cu imprimeu

| TPU2000 a răspuns:

Pai botinele s epot asorta cu colanti si cu o bluza mai lunga, la gat sa ai un lantisor mai lung cu un medalion care s aiasa in evidenta. daca nu pune-ti niste jeansi mai stramti si cei mai frumosi posibili si asortezi cu u plevar sau cu un trcou pe de desub si deaspura o camasa dac nu o bluza simpla si gta! Parul lasa-l desprins de preferabil sau untr-o coada in sus cu o bucla. Funda?

| alebruneta a răspuns:

Draga mea buna ideea ta de a le combina cu o pereche de colanti luciosi si daca ai avea si o bluzita cu tinte tot crem ar fi nemaipomenit sper ca ti-am fost de folos happy