| ana1626 a întrebat:

Hey! Cu ce sa ma imbrac maine daca ma duc la gratar? Dar parul?

Răspuns Câştigător
| bianca_2103 a răspuns:

O pereche de pantaloni scurti si un maieu sau o rochita lejera.iar parul daca te imbraci sport ar trebui sa-l prinzi intr-o coada daca nu la o rochie ar merge niste bucle prinse cu o agrafa.
sper ca te-am ajutat

:d

8 răspunsuri:
| Dreamt a răspuns:

Niste pantaloni scurti, un tricou/maieu colorat si parul prins ( e cam cald afara) intr-o coada sus (daca e lung) big grinbig grin

| CautNume a răspuns:

Sa nu uiti CD-ul cu manelelaughinglol(eu nu ascult manele dar cum sun "la un gratar"laughing )

| DiaNa357 a răspuns:

Bunahappy
Eu cred ca o pereche de pantaloni scurtzi de blughi si un maieu mai simplu ar merge de minune.Parul ar arta grozav cu aceasta imbracaminte strans intr-o coada sau prins cu o clema.
Daca nu iti place aceasta optiune poti sa-ti iei o rochita mai lejera de vara iar parul sa tzil lasi desfacut si sa-ti pui o cordelutza sau o agrafioara.

Sper ca te-am ajutat:*:*:*:*

| Crivi a răspuns:

Nu se poate asa ceva...
oare dupa ce faci caca te speli? sau pui intrebare aici sa vezi ce zice lumeahappy

| ana1626 explică:

Hahaha ce amuzant esti GrimReaper.Mai bine nu mai raspunde daca nu ai ce face

| PedoBearxD a răspuns:

Hei!
Lol.păi.trebuie să te inbraci comod, asta-i clar.
Nu te duce in fusta, iti sugerez blugi scurti, adidasi si un tricou larg.trebuie sa fii libera sa te misti, esti la gratar.

Daca vrei sa faci poze pentru facebook.ia-ti blugi scurti, tricou, sandale si o bentita hippie.

Bafta si sa te distrezi maine!

| Emmeii a răspuns:

Bună. Când mergi la un grătar sau la iarbă verde ar trebui să te îmbraci cât de comod se poate. Deci ai putea încerca ceva simplu : o pereche de pantaloni scurţi sau trei sferturi cu un tricou, maieu sau ce doreşti şi nişte bascheţi sau sandale. Iar în privinţa părului, ceva uşor de făcut şi practic. Poate o coadă de cal sau un coc simplu. Sau pe spate. Ai multe opţiuni.

Distracţie plăcută!

| PaulaMihoc a răspuns:

Eu cand merg la gratar imi pun o pereche de pantaloni scurti, un tricou, tenisi si imi strang parul in coada. daca vrei si alte pareri poti sa vezi aici http://bit.ly/imbracaminte-excursie