O pereche de pantaloni scurti si un maieu sau o rochita lejera.iar parul daca te imbraci sport ar trebui sa-l prinzi intr-o coada daca nu la o rochie ar merge niste bucle prinse cu o agrafa.
sper ca te-am ajutat
:d
Niste pantaloni scurti, un tricou/maieu colorat si parul prins ( e cam cald afara) intr-o coada sus (daca e lung)
Sa nu uiti CD-ul cu manelelol(eu nu ascult manele dar cum sun "la un gratar" )
Buna
Eu cred ca o pereche de pantaloni scurtzi de blughi si un maieu mai simplu ar merge de minune.Parul ar arta grozav cu aceasta imbracaminte strans intr-o coada sau prins cu o clema.
Daca nu iti place aceasta optiune poti sa-ti iei o rochita mai lejera de vara iar parul sa tzil lasi desfacut si sa-ti pui o cordelutza sau o agrafioara.
Sper ca te-am ajutat:*:*:*:*
Nu se poate asa ceva...
oare dupa ce faci caca te speli? sau pui intrebare aici sa vezi ce zice lumea
Hei!
Lol.păi.trebuie să te inbraci comod, asta-i clar.
Nu te duce in fusta, iti sugerez blugi scurti, adidasi si un tricou larg.trebuie sa fii libera sa te misti, esti la gratar.
Daca vrei sa faci poze pentru facebook.ia-ti blugi scurti, tricou, sandale si o bentita hippie.
Bafta si sa te distrezi maine!
Bună. Când mergi la un grătar sau la iarbă verde ar trebui să te îmbraci cât de comod se poate. Deci ai putea încerca ceva simplu : o pereche de pantaloni scurţi sau trei sferturi cu un tricou, maieu sau ce doreşti şi nişte bascheţi sau sandale. Iar în privinţa părului, ceva uşor de făcut şi practic. Poate o coadă de cal sau un coc simplu. Sau pe spate. Ai multe opţiuni.
Distracţie plăcută!
Eu cand merg la gratar imi pun o pereche de pantaloni scurti, un tricou, tenisi si imi strang parul in coada. daca vrei si alte pareri poti sa vezi aici http://bit.ly/imbracaminte-excursie
KiduuHereXp întreabă: