Pe linia genelor si putin pe coltul exterior pune o culoare inchisa, iar pe restul pleoapei ceva mai deschis. poti sa adaugi si mascara...
Si eu am ochii verzi si ma machiez mereu mereu pe pleoape cu mov si pe partea dintre pleoape si sprancene cu maro deschis merge super bine cu mov, in general poti sa combini ce culori vrei tu dar de regula ar trebui sa fie 2 culori poate mai multe dar nu mai putine, poti sa faci cum fac eu pe pleoape o culoare si mai sus de ele cu alta culoare, depinde si cum te imbraci. daca vrei sa te potrivesti mereu schimba culorile in functie de haine, sau daca vrei sa faci ca mine adica mereu aceleasi culori alege culori mai inchise si mai sobre. sper ca te-am ajtutat >; D< :*
Buna,si eu am ochii verzi si imi dau pe toata pleoapa superioara cu un crem pal,sidefat,pe pleoapainferioara cu roz, si in partea externa a ochiului cu roz mai inchis, ciclam
Buna, eu am ochii verzi si cand ma fardez folosesc doar o culoare.
cel mai des folosesc cremul, bejul neutru, rozul piersica, uneori un portocaliu potolit, dar si maroul deschis.
ca sa-mi pun ochii in evidenta, de cele mai multe ori folosesc un creion de ochi de un visiniu inchis.