| Anamaria6384 a întrebat:

Hey cum as putea sa imi deschid culoarea la par? Sunt șatena si vreau o culoare spre blond.dar cum? Fără vopsea sau fără sa ma decolorez, am auzit ca acel produs hena pentru par l-ar deschide e adevărat? Imi va cădea parul de la acel produs?

Răspuns Câştigător
| LaLaura a răspuns:

Buna.
Eu stiam ca odata ce te vopsesti cu hena nu o sa mai prinda alta vopsea pe par decat hena. Si eu am dorit sa ma vopsesc cu hena ( natural), dar cand am auzit asta de la o doamna de la farmacie, am spus nu.
Mai poti sa il deschizi cu cei de musetel. Fierbi un pumn de musetel intr-un litru de apa, apoi te clatesti la ultima clatire ( dupa samponare, balsam si clatit) si iti pui parul intr-un prosop jumate de ora.
Acesta clatire trebuie facut-o cam 1-2 pe saptamana, eu asa m-am deschis la par, ma vopsisem roscat si voiam din nou sa ma fac blond din nou, dar nu puteam, dar aceasta deschidere la par mi-a luat cam 3 luni.

2 răspunsuri:
| madamme a răspuns:

Spala-te cu infuzie de musetel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta review decolorare naturala pe google, se face cu miere, ulei de masline si alte chestii. Nu-ti recomand henna pentru ca dupa nu mai poti aplica vopsea pe par si nu inteleg de ce ai evita o vopsire daca chiar il vrei blond. Cel mai bine iti iei un decolorant l'oreal pentru ca ala nu-ti afecteaza parul asa de tare si o vopsea blonda cu subton argintiu/rece. Daca vrei doar sa-ti deschizi satenul foloseste decolorarea naturala dar trebuie sa insisti si dureaza. Poti opta si pentru un ombre cu kitul de la l'oreal. happy