Buna. Pai pentru inceput ar trebui sa iti cumperi (poti face asta de pe aliexpress) ear expanders, sunt fie spirale, fie acelea normale, o sa le gasesti la set, si sunt de la cea mai mica marime pana la cea mai mare. Numai sa ai grija sa nu exagerezi dintr-o data cu vreunu prea mare, pentru ca iti poti infecta lobul urechii daca nu il cureti bine, adica ti va curge mereu urechea, si vei avea mereu o crusta urata, asta e cel mai rau lucru ce ti se poate intampla, deci nicidecum sa-ti rupi urechea sau alte chestii de genul. Si eu am avut si alea sunt cele mai ok si cele mai folosite pentru a-ti marii gaura lobului. Si ca o precizare, nu are cum sa ti se rupa urechea pentru ca, chiar daca fortezi, o sa vezi ca nu merge asa. Si ca iti spun asa un mic guide de incepator, mereu trebuie sa te dezinfectezi cu spirt pe maini inainte sa umblii cu ele si si pe ele trebuie sa le dezinfectezi cu spirt, inclusiv lobul urechii, apoi unghi cu putin ulei de cocos plug-ul si impingi usor, o sa te doara putin dar nu este ceva de nesuportat, dupa ce se largeste urechea este chiar foarte ok. Chiar iti recomand cu drag sa-ti iei acel set de pe aliexpress, o sa ajunga sigur in cateva luni, poate 2, dar merita mai mult decat sa dai cate 30 de lei pe un singur expander, iei setul de pe ali cu nici 10 lei, si este exact acelasi produs, aceiasi calitate, nu am avut niciodata treaba cu ele. Sper ca te-am ajutat.
https://www.aliexpress.com/....../wholesale
Interesant siteul dar is unele preturi de te pisca pielea )
Am cv. Cum am zis is exact ca niste cuie groase cat niste scobitori. Daca imi fortez gaura sa le bag.....in gaura aia mica cat un acul.....ar fi ok? Stau rau cu banii si de aia nu pot sa imi iau expandere din alea. Caut cv smecherii care sa o largeasca.
Nu-mi pot da seama ce preturi ai vazut tu pe site-ul ce ti l-am dat, pentru ca toate sunt pana in 20 de lei... ma rog, da, daca faci cum ti-am spus, adica sa dezinfectezi si sa-l ungi cu putin de ulei de cocos sau de masline macar, nu se va intampla nimic, daca e doar atat de mica diferenta, cat o scobitoare, bagi incet, putin cate putin.