Foloseste pasta de dinti pentru inalbirea dintilor sau ii poti albi la dentist. Succes. Fundita?
Pt. albirea dintilor foloseste o pasta de dinti speciala iar aparatul dentar foloseste'l numai daca ai nevoie. Si eu am avut aparat dentar, l'am putrtat cam 1 an jumate' si mi s'au indreptat dintii.
Deeudeea...sa stii ca daca vrei sa ai dinti drepti in urma aparatului nu faci ce te taie pe tine capu trebuie sa urmezi niste pasi.depinde de cat de grava e problema. poti sal porti si 1 an si 2 dar u ai zis ca vrei dinti albi.ce legatura are asta cu aparatul dentara.ala il folosesti cand ai dinti strambi. daca vrei dinti albi albi du-te la stomatolog si cerei sa-ti faca un detartraj.costa mult cei drept da iti albeste dinti f b.si faza cu pasta de dinti nu-i adevarat proosti ca sa-si faca reclama.eu am dat pe o pasta si 30 de lei pfff reclama la tv.albeste dinti in 14 zile extraordinar ii face alb imaculat.ba pe naibi ca eu o folosesc de 1 luna si ma spla regulat si uite ca nu am dinti albi...
Pai vreau si dinti albi, si vreau si sa-mi indrept dintii
Iti recomand aparatul dentar. Eu il port de doua luni si deja se vad rezultatele foarte bine. Decat sa stai cu dintii strambi si sa-ti fie jena de zambetul tau toata viata, mai bine il porti un an sau doi si poti sa zambesti in voie. Si nu e vorba doar de zambet, daca ai dintii incalecati, mai mult ca sigur se vor caria cu timpul.
Bafta!
Am o colega care a tinut aparat dentar cam 1 an. Dupa vreo 6 luni dintii i s-au strambat inapoi plus ca zici ca sunt acoperis Avea inainte o problema, iar acum are 2. Deci chestia cu aparatul nu ti-o recomand