| me22 a întrebat:

Hey! Cum pot sa am un zâmbet alb și strălucitor? Credeți ca dacă mi.as pune aparat dentar as arata nasol? Mi. e puțin teama... dar poate ca o sa-mi fie de folos. Voi ce credeți?

Răspuns Câştigător
| Smilee4Mee a răspuns:

Foloseste pasta de dinti pentru inalbirea dintilor sau ii poti albi la dentist. Succes. Fundita?

5 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Pt. albirea dintilor foloseste o pasta de dinti speciala iar aparatul dentar foloseste'l numai daca ai nevoie. Si eu am avut aparat dentar, l'am putrtat cam 1 an jumate' si mi s'au indreptat dintii.

| myreluca12 a răspuns:

Deeudeea...sa stii ca daca vrei sa ai dinti drepti in urma aparatului nu faci ce te taie pe tine capu trebuie sa urmezi niste pasi.depinde de cat de grava e problema. poti sal porti si 1 an si 2 dar u ai zis ca vrei dinti albi.ce legatura are asta cu aparatul dentara.ala il folosesti cand ai dinti strambi. daca vrei dinti albi albi du-te la stomatolog si cerei sa-ti faca un detartraj.costa mult cei drept da iti albeste dinti f b.si faza cu pasta de dinti nu-i adevarat proosti ca sa-si faca reclama.eu am dat pe o pasta si 30 de lei pfff reclama la tv.albeste dinti in 14 zile extraordinar ii face alb imaculat.ba pe naibi ca eu o folosesc de 1 luna si ma spla regulat si uite ca nu am dinti albi...

| me22 explică (pentru myreluca12):

Pai vreau si dinti albi, si vreau si sa-mi indrept dintii big grin

| RedHair a răspuns (pentru me22):

Iti recomand aparatul dentar. Eu il port de doua luni si deja se vad rezultatele foarte bine. Decat sa stai cu dintii strambi si sa-ti fie jena de zambetul tau toata viata, mai bine il porti un an sau doi si poti sa zambesti in voie. Si nu e vorba doar de zambet, daca ai dintii incalecati, mai mult ca sigur se vor caria cu timpul.

Bafta!

| deeudeea a răspuns:

Am o colega care a tinut aparat dentar cam 1 an. Dupa vreo 6 luni dintii i s-au strambat inapoi plus ca zici ca sunt acoperisstraight face Avea inainte o problema, iar acum are 2. Deci chestia cu aparatul nu ti-o recomand