Creme pentru arderea grasimilor nu exista. Vrei sa scapi de burtica fara sport? Repede, ca nu ai timp? Nu ai alta solutie decat sa reduci portiile de mancare. Dar rezultatele nu se vor vedea atat de repede pe cat speri : iti va lua tot atata timp sa slabesti cat timp ti-a luat sa te ingrasi.
Degeaba cremele astea, nu ajuta cu nimic.
Sunt doua feluri in care poti sa scapi de grasimile in plus: sa faci sport( dar am inteles ca nu ai timp) sau sa tii o dieta.
Buna Marilena. Nu folosi creme faci cea mai mare greseala. Eu am o matusa care a folosit crema pentru arderea grasimilor si acum are probleme mari de sanatate. Daca vrei sa scapi de burtica te sfatuiesc sa faci niste abdomene, sa alergi, sa mergi pe jos sau cu bicicleta ori cu rolele 30 de min pe zi. Si eu am avut burtica si toata lumea ma intreba daca nu sunt insarcinata. Eu am dat-o jos printr-o mica cura de slabire. Mancam dimineata cand ma trezeam o salata de legume sau fructe, la pranz mancare consistenta dupa aia iar o salata, apoi seara mancam o salata pana in ora 7, iar dupa 7 nu mai mancam nimic. De asemenea renunta sa mananci multe dulciuri, in special ciocolata, renunta sa mai mananci pe la fast-fooduri, nu manca paste fainoase ca si astea ingrasa. Renunta sa mananci paine alba si incearca sa o inlocuiesti cu painea neagra care e mult mai sanatoasa. Sper sa ai aceleasi rezultate ca si mine. Mult succes.
Alesia28 întreabă:
Georgian1992 întreabă:
kalakkas întreabă: