Pai vor disparea cat mai repede tratate bineinteles cu un medicament.Iti recomand Fucidin,il gasesti la farmacie, este fffff bun pentru tot felul d intepaturi de insecte, mi l-a recomandat un dermatolog f bun.
Eu sunt alergca la piscaturi de purece...Eu una folosesc tinctura mentolata, care calmeaza mancarimea si le "usuca" intr-un fel, sau crema pentru mancarime si piscaturi, te duci la farmacie si intrebi "Ceva crema pentru piscaturi de insecte", si eu am intrebat la fel si mi-adat o crema super buna.ca in doua zile mi-a trecut(nu mai stiu cum se numeste), daca trebuie sa mergi undeva si nu vre sa se vada da cu fond de ten
Cel mai important :NU TE SCARPINA!
BAFTA:*
Pai ele o sa treaca singure.Dar ca sa nu te mai manance da-ti cu putin otet pe ele sau cu putina gheata.In orice caz nu te scarpina.Da-ti cu ce ti-am spus ca iti va calma mancarimea. funda?
Nu scapi Mi s-a intamplat si mie cand am fost la tara si mi-au ramas chiar si semne cateva saptamani
Pai.alea se duc in timp. sau date cu o crema.nu siu sigur ca nu am avut niciodata dar asa cred
marinush întreabă:
Alex10092003 întreabă: