Nu stiu, incearca si tu Zineryt, costa 30 de lei in farmacii sau poti merge la medicul de familie si-l primesti pe reteta, gratuit.
Stiu si eu.incearca pur si simplu sa nu mai mananci multe grasimi ...cat despre cosuri zic sa nu iei orice la intamplare...mai bine te duci la dermatolog si el iti va spune exact cauza cosurilor. si iti va da un unguent ceva!
Orice numai nu le stoarce, asa le inmultesti.
fa o masca cu o lingura tarate de grau, o lingura zeama de lamaie si un albus, faci aburi cu ceai de musetel si dupa aplici masca in zonele cu cosuri.
Daca nu vrei sa faci un consult la dermatolog, da fuga la farmacie si cere'i sfatul asistentei in legatura cu cosurile. Cu siguranta sunt mai bune produsele lor decat cele comerciale de la niveea, Loreal Paris etc.
Buna.
Eu am incercat Zineryt exact la varsta ta. Pot sa spun ca am fost foarte multumita de acest produs!
Iti trec in cateva saptamani si nici nu prea mai apar. E posibil sa nu mearga, depinde de ten. Dar eu si inca 4 prietene l`am folosit si la toate a dat rezultate.
Buna.nu ti-as recomanda creme ca iti faci mai mult rau cu ele.Si eu am trecut prin ce treci tu acum doar ca eu am scapat de ele cu Eridosis dar la noi in tara nu se gasesc ci in afara.Eu le cumpar de la o persoana care le distribuie in toata tara. aa am uitat sa mentionez ca nu este crema ci sunt servetele cu anttibiotic
Georgian1992 întreabă:
kalakkas întreabă: