| Verdii a întrebat:

Hey big grin cine m-ar putea ajuta cu niste metode pentru parul meu. Este scurt nu l-am mai tuns de vrro 5 luni. Nu creste deloooooc. Este foarte foarte fragil si este... ULEIOS. Nu stiu cu ce sa ma spal pentru sebumul asta! am luat de la farmec samponul SEBUM CONTROL dar n-a avut efect. plus ca nici nu-mi creste. metode cat mai accesibile si cu efect! ps funda la un raspuns bun si indetaliat dar prefer persoane care au experientasi s-au putut trata.

Răspuns Câştigător
| BlackRockGirl a răspuns:

Pentru a-ți crește părul cumpără-ți ulei de ricin sau loțiune regenerantă cu petroleum. Pe amândouă le găsești la farmacie.în legătură cu șamponul, am folosit și eu Sebum Control dar nici la mine nu s-au văzut rezultate plus ca era foarte deteriorat. Acum folosesc șampon cu drojdie de la Wash & Go.

| Verdii explică (pentru BlackRockGirl):

Am ulei de ricin mi-am cumparat recent. Lotiunea cu petroleum are efect cat de cat?

2 răspunsuri:
| Mexx99 a răspuns:

Buna,am si eu aceeasi problema adica am avut-o, folosesc sampon Syoss si balsam tot Syoss, pe net gasesti tot felul de masti care le poti face acasa pentru toate tipurile de par. Funda?