Nu prea poti sa le faci sa dispara atat de repede.Ai putea sa te speli seara pe fata cu apa rece si sa numai pui mana murdara pe fata .Praful sau transpiratia pot avea o mica vina pentru aparitia cosurilor, dar si perioada in care te afli. Ai putea sa te speli pe fata cu un gel pentru ten sensibil, pentru o curatare mai intensa ( cauti in farmacii )
Exista un after shave care te scapa de cosuri. Stiu ca suna dubios, exact impresia asta am avut-o si eu cand am auzit. Te dai cu el de 2 ori si iti usca cosurile. Se numeste TAAR. Sau poti incerca cu zeama de lamaie, insa fii atenta, sa nu iesi afara dupa ce te dai ca e fotosensibilizanta si te poti alege cu arsuri serioase. Da-te seara si dimineata spalati fata inainte de a iesi afara. Si daca stai la soare ti se usuca cosurile. Sau, o metoda mai putin ortodoxa faci pisu pe o batista si te dai pe fata. Stiu ca suna scarbos, insa gandeste-te cate toxine se afla in urina care iti pot usca cosurile. Dupa ce se usuca pielea, te cureti. Tine minte sa iti pastrezi fata curata, adica sa folosesti un produs eficient pentru curatare cu particule de preferabil, care sa il folosesti cel putin odata pe zi ca sa impiedici alte cosuri sa mai apara. Mie mi s-au uscat ieri cosurile de la soare, nu mai am nici un cos, si eu sunt uimita. Succes!
Este o metoda foarte foarte buna
Ascultama, si nu imi da funda daca zici tu ca nu merge.
Ia o cana cu malai, si pune PUTINA sau nici un pic de apa, eu zic sa pui putina.
Si dati cu ea pe fata, si freacate foarte bine pe fata, si clatestete apoi.
NU o sa mai ai niciun cos si niciun punct negru.
Buna; x; x in 1 sau 2 zile nu o sa iti dispara si te sfatuiesc sa nu iti dai cu produse pentru cosuri din nu stiu ce reviste sau cu fond de ten ...nici eu nu puteam sa scap de ele si am incercat cu toate prostiile si mai rau era pana cand m''am dus la dermatolog.si mi''a dat un tratament si mi''au trecut de la el.asa ca mai bine te''ai duce si tu la dermato papa; x
Eu ma spal cu apa de izvor si acum aam pielea impecabila.Stiu ca pare un raspuns cam tampit.dar la mine are efect!