anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey big grin
De la ce varsta credeti ca e bine sa te duci la salon pentru epilare cu ceara?
Am 13 ani iar mama zice ca sunt prea mica si nu ma primeste.
Funda:*

Răspuns Câştigător
| мιѕѕнαρριηєѕѕ a răspuns:

Chestia cu epilatul depinde si de parul tau... Daca parul de pe corp[maini, picioare] este blond si nu se vede nu prea are rost dar daca ai parul mai brunet si se vede eu as zice sa te duci.
Dupa mine la 13 ani nu esti prea mica si e cam imposibil sa nu te primeasca[cine nu vrea sa faca bani?]
Dar ai grija sa nu plangi[si sa urli] pe acolo ca se poate sa te doara laughing
Dupa ce te epilezi prima data trebuie sa continui destul de des pentru ca parul creste mai des
Sper ca te-am ajutat :* [cu ce am stiut si putut eu]

7 răspunsuri:
| Annie a răspuns:

Ba te primeste eu de la 12 am fost si nu mi-a spus nimeni nimic, ba chiar au fost foarte draguta cele de acolo...si oricum decat cu lama sau crema acea depilatoare mai bine te duci la salon.:*:*

| zanesiprintese a răspuns:

E primeste, pentru bani te primeste si de la 10 ani... nu iti recomand sa te epilezi de la o varsta asta, mai asteapta 1-2 ani...

| anddclaus a răspuns:

Buna! depinde si cat de dezvoltata esti ca daca ai 13 si arati de 16... (ascult-o pe mama ta)

| Anxx a răspuns:

Nu esti prea mica. Decat sa te faci acasa cu lama de ras sau mai stiu eu ce, te sfatuiesc la mergi la salon.hee hee pupici

| bony a răspuns:

laughinglaughing scuze pentru pauza de ras dar te rog.laughing,normal ca te primeste, mami tau iti spune chestia asta deoarece nu vrea ca tu sa te duci dar stai fara grija te poti duce(o sa te doara putin cam rau la inceput, dar o sa treaca).pup fundita?

| cristinika_3348 a răspuns:

De la 15 creca o sa te primeasca big grin

| gaby2011gaby a răspuns:

Eu cred ca are dreptate dupa mine e bine sa te duci de la 16-17ani in sus sau hai si 15

Întrebări similare