| deea07 a întrebat:

Heybig grin Fetele, incepe scoala si eu nu stiu cu ce sa ma incalt, parca sunt saturata de converse si addiasi. Idei?big grin

Răspuns Câştigător
| purpule a răspuns:

Opincute...si ai dreptate deja m-am saturat sa scrie all star pe pantof ca am o colectie de 15 perechi de diferite culorisad

25 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

In picioarele goale - te simti super

| Bernoullie a răspuns:

Ai putea sa incerci niste pantofi gri sau negri,simpli, fara toc, un fel de balerini.

| Siracuzia a răspuns:

Buna! Eu pentru anul acesta mi-am luat o pereche de pantofi negrii cu toc dar nu foarte inalt si cu bareta in jurul piciorului.Sunt foarte eleganti si destul de comozi, in ciuda faptului ca au toc si talpa tare. Uite ce iti recomand:niste balerini, niste pantofiori cu toc jos sau niste cizmulite cool mai subtiri de toamna.

| Deiiu26 a răspuns:

Pai, de ex. balerini, eu asta o sa port

| ralucsi a răspuns:

Buna, de unde esti? Imi poti da un site de unde iti comanzi converse? Pentru ca si eu vreau sa imi iau si nu stiu de unde sad Merci :*

| karatista11 a răspuns:

Pantofi cu toc

| Valisha18 a răspuns:

Buna Deea! Ce ar fi sa-ti iei niste botine sau balerini? Ori niste cizmulite, ca tot e toamna?

| NimenixD a răspuns:

Balerini.
Pantofi.
Sandale. Depinde şi cu ce te îmbraci.
Baftă!

| ѕнαттнєηє a răspuns:

Pantofi? Sandale ( bineinteles daca e cald)

| addinne a răspuns:

I`ati niste balerini. Sunt simpli si usori.Ii poti purta si la usta si la pantaloni.Sun foarte comozi si feminini.Si eu m`am saturat de adidasi si vreau sa`mi iau niste balerini.Se pot purta si cu sosete[albe] big grinbig grin succes la scl!

| IoanaTempah a răspuns:

Balerinibatting eyelashes Sandale, Platforme, pantofi

| TurnOn a răspuns:

Pai vezy ca e " parca sunt SATULA " nu saturata! pai nu stiu... poti sa-ti iei niste ghetute dragute un pic mai lungi dar nu groase sau niste tenisi sau niste balerini cu bareta.

| FrunzaDeToamna a răspuns:

Hi:* poti sa iti iei niste tenesi

| Brittanie a răspuns:

Buna.Si eu am avut aceasta problema. Poti purta balerini sunt si frumosi dar si comozi in acelasi timp.Alta aternativa ar fi tenisii. Funda? Bafta!

| maya202 a răspuns:

Eu nu m-as plictisi niciodata de conversi!

| ppr a răspuns:

Platforme big grin

| papusikatha a răspuns:

A venit toamna, poti incerca ghetute de toamna care se pot asorta si cu jeansi. bafta

| AllysaDeea a răspuns:

Botinele colorate sunt foarte la moda crede-ma sunt super sfatul meu fundita PLIZZ

| Ariannna a răspuns:

Niște balerini sau niște sandale. :d

| ViseColoratee a răspuns:

Heyy:)

Eu m-am hotarat sa imi iau o pereche de cizmulite din acestea:x :

http://www.google.ro/......tp?/imgres

Sau o pereche de skateri:x. Nu ma pot hotari:-?

Răspuns utilizator avertizat
| purpule a răspuns:

Dar totusi conversii sunt eterni.

| deea07 explică:

Aii, saru mana fetele pentru raspunsuri:X Sunteti cele mai tari si chiar nu stiu cui sa-i dau fundabig grin Am ales sa port opincilewinking
@PetreConstanta: M-oi simti eu super, dar totusi tu asa te duci, in picioarele goale?
@ralucsi: Eu nu-i comand, ii iau direct din magazine si sunt din Buzaubig grin
@karatista11: Totusi, trec a8 a, nu crd ca ar merge pantofii cu tocbig grin
@maya22: Eu m-am saturat pana-n gat de converse, pentru ca numai deia am avutbig grin
@didi19: Saturata sau satula nu-i tot aia?
Ms de raspunsuri:*

| Athée a răspuns:

Ceva simplu, niste baerini negrii de exemplu, sau niste pantofi cu un toc micut, orice culoare, daca te imbraci simplu, se potrivesc.