| RubenCrina a întrebat:

Hey, dacă sunt puțin creolă dar foarte puțin cu ochii căprui închiși credeți ca mă prinde brunetul? Toate cunoștințele mi-au recomandat să nu încerc pentru ca nu o să ma prindă dar mă mănâncă sufletul să încerc pentru ca am parul foarte ars si îl ajut cu brunet-ul plus ca îmi place foarte mult.

7 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Intrebarea se repeta.Nu ar trebui sa iti pese ce spun rudele, insa o vopsire in plus nu cred ca ajuta deloc in cazul parului ars, ci mai rau face.Parul deteriorat trebuie taiat, din pacate.

| dragodana a răspuns:

Salut!
Pe lorealparis.ro,poți sa încerci virtual cum ti-ar sta cu o anumita nuanță de vopsea.
Damblaua tuturor adolescentelor este sa se vopsească negrul acela albăstrui.Nu arata natural.
Și acela este cel mai greu de scos din par.

| RubenCrina explică (pentru dragodana):

Buna, eu nu vreau negru albăstrui, vreau brunet simplu am încercat și virtual și mi-a plăcut rezultatul?

| dragodana a răspuns (pentru RubenCrina):

Salut!
Daca tie iti place cum iti sta, vopseste-te.Acum depinde ce marca vrei.
Toti te trimit la salon.Nu e asa mare chestie cu vopseaua profesionala.Bine,nici nu este vreo comparatie cu aia ieftina.Eu le-am incercat aproape pe toate. Olia se apropie de ceea ce imi doresc(acoperire fire albe).

| Ilovedinero a răspuns:

Eu una am vazut si creole cu ochi caprui care s-au vopsit brunete si chiar aratau bine.Am o intrebare.Ce conteaza mai mult? Ce zic cunostintele sau ce spui tu.Eu una sunt o persoana pe moment, daca azi vreau sa ma rad in cap, in jumatate de ora ma rad in cap. Exista peruci si poti sa probezi sa vezi cum ti-ar sta. Faptul ca tu intrebi asta spune faptul ca tu nu iti exprimi gusturile.Invata pur si simplu sa faci ce iti place.

| Celdrept a răspuns:

Il vopsești cum îți place ție, nu contează părerea celorlalți.

| MariusRebegila a răspuns:

Păi fă-te la păr așa cum îți place adică nu te face la păr cu o culoare dacă ți-e nu îți place și oamenilor din jurul tău le place. Fă-te cum îți place ți-e și cum simți tu că îți vine bine și cum îți place ție.