Intrebarea se repeta.Nu ar trebui sa iti pese ce spun rudele, insa o vopsire in plus nu cred ca ajuta deloc in cazul parului ars, ci mai rau face.Parul deteriorat trebuie taiat, din pacate.
Salut!
Pe lorealparis.ro,poți sa încerci virtual cum ti-ar sta cu o anumita nuanță de vopsea.
Damblaua tuturor adolescentelor este sa se vopsească negrul acela albăstrui.Nu arata natural.
Și acela este cel mai greu de scos din par.
Buna, eu nu vreau negru albăstrui, vreau brunet simplu am încercat și virtual și mi-a plăcut rezultatul?
Salut!
Daca tie iti place cum iti sta, vopseste-te.Acum depinde ce marca vrei.
Toti te trimit la salon.Nu e asa mare chestie cu vopseaua profesionala.Bine,nici nu este vreo comparatie cu aia ieftina.Eu le-am incercat aproape pe toate. Olia se apropie de ceea ce imi doresc(acoperire fire albe).
Eu una am vazut si creole cu ochi caprui care s-au vopsit brunete si chiar aratau bine.Am o intrebare.Ce conteaza mai mult? Ce zic cunostintele sau ce spui tu.Eu una sunt o persoana pe moment, daca azi vreau sa ma rad in cap, in jumatate de ora ma rad in cap. Exista peruci si poti sa probezi sa vezi cum ti-ar sta. Faptul ca tu intrebi asta spune faptul ca tu nu iti exprimi gusturile.Invata pur si simplu sa faci ce iti place.
Păi fă-te la păr așa cum îți place adică nu te face la păr cu o culoare dacă ți-e nu îți place și oamenilor din jurul tău le place. Fă-te cum îți place ți-e și cum simți tu că îți vine bine și cum îți place ție.