Si eu am avut problema asta pana am descoperit un gel de intretinerea unghilor pe baza de eucalipt si aloe vera de la un magazin naturis...credema e foarte bun si nici nu costa mult doar 17 lei.iar 3 saptamani de la utilizare ai niste unghi sanatoase si tari
Deci in primul rand,daca tiai ros unghiile e posibil ca asta sa fie cauza. Bineinteles si alimentatia e un motiv. Dar prima data trebuie sa ai mai mlta grija cu ele, respectiv inainte sa faci dus le poti tine intr-un bol cu ulei de masline care ajuta la regenerare la mai multe nivele, evita acetona si incearca sa folosesti doar un lac nu cu multa stralucire ( ca cel de la Vernis, pe care in gasesti oriunde) deoarece afecteaza unghiile precum alte lacuri si le intaresc.Iar daca te-ai gandit sa achizitionezi un intaritor de unghii iti pot spune din propria experienta ca nu sunt cu nimic diferite de lacurile obisnuite care sunt mai ieftine. Sper ca te-am ajutat
Poarta manusi de protectie atunci cand pielea mainilor intra in contact cu detergenti, substante chimice (dezinfectantele, de exemplu) sau sapunuri dure.
Daca mainile intra des in contact cu apa, este recomandabil sa folosesti o crema care contine silicon.
De doua ori pe saptamana, aplica-le un tratament special, baita cu suc proaspat de lamaie timp de 5-10 minute. Sa nu faci acest lucru mai des, pentru ca pot aparea iritatii cauzate de deshidratarea pielii.
Este preferabil ca unghiile sa fie permanent protejate de un strat de lac sau oja, majoritatea produselor de acest tip contin vitamine care vor intari tesuturile si contribuie la prevenirea rupturii unghiilor. Ai grija insa sa nu aplici decat maximum doua straturi, in caz contrar, e posibil ca unghiile sa se fragilizeze cu timpul, devenind casante.
Fa-ti timp saptamanal pentru manichiura.
Ai incercat un intaritor? Mie imi e foarte bun, si nu am dat decat 4 ron pe el, si este excelent.
Le dai cu usturoi de o data pe zi sau cu lamaie de 2-3 ori pe zi si se intaresc in 1-2 saptamani. Eu le spal in fiecare zii cu pasta de dinti si le dau cu intaritor de la Farmec cu vitamina B5 si sunt multumita.
Te-am pupat!
Pai ce sa-ti zic multa lume vb de problema asta! eu am reusit sa imi las unghiile mari fara prea mare efort.in primul rand unghiile se rup din cauza lipsei de calciu...ia-ti de la farmacie pliculete de calciu si le iei 10 zile pe luna! dupa aceea cumparati un lac de unghii nu obligatoriu de la avon sau oriflame etc... unul din comert dar sa fie mai bunisor si date primele 2-3 saptamani de 3 ori pe saptamana si dupa aceea o data pe saptamana! sper ca ti-am fost de folos:*:*