| BlackBVB a întrebat:

Hey! dupa parerea voastra care e cea mai buna pasta de dinti pentru albire?

Răspuns Câştigător
| DeejayAndr3y a răspuns:

Sfatul meu ar fi sa nu credeti in minunile vazute la reclamele de TV sunt doar reclame mai ales cele care cica albesc dintii credeti-ma nu are rost este vrajeala poate singurele paste de dinti pe care eu le recomand si sunt bune (testat de mine) sunt cele pentru sensibilitate dentinara cum ar fi Sensodyne (dar si produsele Colgate si Vandenecum sunt bune) si cele pentru paradontoza (adica care intarzie declansarea bolii ) cum ar fi Paradontax, pentru cei care nu au probleme cu dintii sa schimbe cat mai des pastele de dinti nu e bine sa folosit un fel de pasta de dinti mult timp pentru ca putem face rezistenta la compozitia acelei paste si virusii nostri (toata lumea stie ce flora microbiana traieste in cavitatea bucala) fac rezistenta si se dezvolta, de aceea ideal ar fi sa schimbam pasta de dinti mereu adica am luat un tub de Colgate azi peste o luna cand se termina luam Blendamed sau Aquafres sau ce va place important e sa le schimbati.ReddMJ nu cred ca exista cea mai buna pasta de dinti poate daca te iei dupa gustul lor eventual cele de la Colgate insa din punctul de vedere functional toate sunt la fel nu cautati sa dati banii pe produse scumpe dati banii pe brend si nu pe calitate important e sa va spalati pe dinti... si sa schimbati pasta de dinti des, periuta de dinti la fel trebuie schimbata o data la 3 luni iar apele de gura la fel sunt o poveste de adormit copiii sunt bune pentru: inprospateaza respiratia si unele sunt fff bune antiseptice (dezinfectante)dar cele care contin clorhexidina insa nu albesc dintii asta va spun 100%

19 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Niciuna.

| Dina a răspuns:

Nici o pasta de dinti nu albeste dintii...albirea dintilor depinde de organism, de alimentatie...

| Atelocin a răspuns:

Blend-a-med 3D white pearl energyhappy

| RyGoLeTa a răspuns:

Parodontax care scrie pe ea white, cea mai buna incercata de mine si da rezultate dupa ce te speli.

| ir3al a răspuns:

Colgate max white

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciuna si totusi toate DACA le folosesti ca sa albesti bratarile, inelele, cerceii si alte chestii happy.
Pe dinti nu au nici un efect. Ar trebui sa isi schimbe utilizarea astia de la pasta de dinti.

Benzile de albire Crest Whitestrips, varianta Classic isi fac treaba. Le folosesc fotomodelele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti dau eu un sfat. da ca vrei sa ai dinti albi albi puneti bicarbonat pe periuta putina apa si dupa freaca pe dinti mai mult dupa ce ai terminat nu trebuie sa bei apa deloc da ca asta incerci noaptea dupa ce ai terminat te duci direct in pat nu mai bei apa! Funda! puppy dog eyes

| ginaosar a răspuns:

Vezi aici http://edent.cabanova.com/albirea-dintilor.html
Este foarte bun sper sa te ajute

| mihnulet a răspuns:

Cele oral-b

| StamateAlina1987 a răspuns:

Iti recomand sa folosesti o pasta de dinti fara fluor si sa fie naturala.
Eu folosesc o pasta de dinti cu ingrediente naturale de la Thursday Plantation, pe baza de Ulei 100% pur de arbore de ceai, un antibacterial natural puternic si sunt tare multumita de ea.
Nu contine fluor, SLS, spumante si alte chimicale….Si are actiune de a lupta impotriva imbolnavirii gingiilor, placa, tartru, carii, decolorarea dintilor

| vasiliustefan98 a răspuns:

Sunt bune toate dar....eee e mai buna un pic colgate

| Amaliia_Amii_1997 a răspuns:

Vrei de albire? spala-te pe dinti cu sare si poti sa folosesti pasta de dinti Colgate. e foarte buna dupa fiecare masa si seara neaparat!:* Noroc.

| xloverush a răspuns:

Nu doar cred, ci sunt foarte sigur ca COLGATE este ceam mai buna pasta.si eu o folosesc! eu colgate iti recomand.si efectele se vad dupa o saptamana! dar depinde si de cum te speli pe dinti, trebuie sa insisti, si daca te speli corect, o sa ai o adantura perfectissimmo.laughing)!

| Popdianna a răspuns:

Eu am găsit aici https://albiredinti.cabanova.com

Sper sa te ajute

| stylemakeup a răspuns:

Sensodayne. Dar nu albeste si isi face efectul pastei de dinti normale... Nicio pasta de dinti nu albeste. Daca vrei sa-ti albesti dintii foloseste sare sau bicarbonat de sodiu. Dar nu mai mul de o data la 3 saptamani. Deoarece daca le folosesti de mai multe ori iti vei strica dintii. Poti folosi si lamaia, ti-o freci usor de dinti si tot asa o vei folosi o data la 3 saptamani. De fapt e o data la 2 saptamani, dar o vecina a avut mari probleme. E mai bine la 3 saptamani. Bafta

| Eliiza a răspuns:

Colgatte.

| ღSuzyღ a răspuns:

,,Este vorba despre pastele de "Albit" (White, Whitening, 3D White, etc). Aceste paste de dinti sunt pur marketing, din pacate, avand un efect advers asupra dintilor, cauzand sensibilitate si eroziuni dentare. Nu intru in detalii, dar sa tineti minte sa le evitati, pentru ca nu veti vedea minuni de la folosirea lor. La fel cum nu vedeti minuni daca folositi sarea sau bicarbonatul. Mare atentie, este una dintre cele mai dezastruoase greseli pe care o poate face o persoana!
In speranta ca ati inteles in mare despre sintagma "cea mai buna pasta de dinti" recomandata de medicul dvs dentist, nu pot decat sa va spun ca o igiena orala exemplara, va v-a rasplati pe masura, cu trecerea anilor. Din toate punctele de vedere. Al sanatatii generale (psihic, stomac, ficat, etc), al zambetului si integrarii/reusitei sociale si nu in ultimului rand, al buzunarului. Este mult mai simplu, mai ieftin, mai usor, sa previi decat sa tratezi.
Vom discuta in viitoare postari si despre periutele de dinti, atat de controversate. Trebuie sa fiti informati bine despre ce sa cumparati, pentru ca de multe ori se face mai mult rau. Aici eu incerc sa explic niste chestiuni general valabile, insa fara un consult de specialitate, riscati sa nu stiti ce este mai potrivit pentru utilizarea personala. De aceea, un simplu control stomatologic, va poate scuti de necazuri.''

| RaKket a răspuns:

Eu cred Colgate

| Bettykee a răspuns:

Ap24 Whitening Tooth Paste

Întrebări similare